Roi Rekrytering Sverige · Publicerad 8 nov

Roi Rekrytering driver utvecklingen framåt i en konservativ rekryteringsbransch, en bransch som står inför stor förändring de kommande åren, där rekrytering och innovativa IT-lösningar går hand i hand. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där även sociala medier spelar allt större roll.

Roi Rekrytering är i tillväxtfas och det går bra för oss just nu. Som en del i vår fortsatta satsning behöver vi komplettera vårt team med ytterligare en utvecklare. Våra digitala lösningar är centrala i vår verksamhet och vår ambition är att erbjuda våra kunder service av högsta klass. Tillsammans med teamet säkerställer du att våra digitala lösningar även i framtiden ligger i framkant.

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder och kollegor. Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten efter din nuvarande kunskapsnivå och dina tidigare erfarenheter.

Om tjänsten

Som utvecklare hos oss erbjuds du möjlighet att utvecklas inom flera områden som involverar utveckling både inom front-end och back-end, samt kopplingar till externa system. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Utveckling och underhåll av vår webbaserade rekryteringsplattform
 • Ge support till kollegor och kunder angående frågor kring plattformen
 • Hitta innovativa lösningar för nyutveckling
Vi ser framför oss att du utvecklas i takt med att vi växer och att du med tiden tilldelas mer ansvar. För oss är det självklart att du, liksom vi, från dag ett har som mål att du inom en snar framtid självständigt driver och ansvarar för utvecklingsprojekt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du:
 • har en relevant utbildning inom IT
 • har ett genuint intresse för kreativ och strukturerad programmering och utveckling
 • är service minded - det är många som kommer att behöva din hjälp, både internt och externt
 • har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot är högt
 • har god förståelse för svenska
Det är ett krav att du behärskar:
 • node.js
 • MySql
 • Linux/Ubuntu
 • JavaScript ES6
 • HTML5/CSS3
 • Git
Det är meriterande om du kan eller har erfarenhet av WordPress, PHP och client side rendering.

Varför Roi Rekrytering?

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss. Därför inleds din anställning med ett introduktionsprogram så att du lär känna oss, vår humornivå och våra värderingar och självklart våra produkter. Introduktionen kommer till stor del anpassas efter din tidigare erfarenhet. Vi arbetar enligt devisen "frihet under ansvar" och du kommer att ha stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Det finns stora möjligheter att påverka och vi välkomnar dina idéer om hur vi kan bli ännu bättre.

Vi tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Vi är stolta över vårt team och arbetar aktivt med att ha kul på jobbet. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team, utvecklas och växa med oss och ha riktigt kul samtidigt! Vi har en medarbetar-NPS på 80, något som vi är riktigt stolta över!

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan redan idag, med CV och personligt brev. Urval sker löpande så vänta inte. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Jenny Sandén på telefon 0735 20 87 11 eller på jenny.sanden@roirekrytering.se.

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan våra kunder ta lite eller mycket hjälp i en rekrytering beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare