SJR · Publicerad 30 mars 2021

Nu söker vi en accountant till en av våra internationella kunder i Malmö. Du kommer att ingå i ett professionellt drivet team som tillsammans hjälper till att underlätta vardagen för många medmänniskor varje dag. Företagets produkter/lösningar säljs i över 100 olika länder och koncernspråket är på engelska. Företaget arbetar i systemet M3 och de behöver nu stärka upp sitt team med en självgående och stresstålig ekonom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • AP och AR (mest fokus på AP)
  • Löpande redovisning (en mindre del)
  • Avstämningar
  • Betalningar
  • Moms
  • Periodiska sammanställningar
  • Skattekonton
  • Läsa in filer etc
Det är viktigt att du är en lagspelare som drivs av att utveckla både processer och samarbetet. Du behöver också vara kommunikativ då du blir en viktig aktör för att upprätthålla en bra dialog med interna och externa intressenter. Då större delen av kommunikationen sker på engelska är det också viktigt att du är obehindrad i din engelska både i tal och skrift.

Vem är du?

Vi ser att du har universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi och att du har något års erfarenhet av en liknande roll på en ekonomiavdelning, gärna i en internationell miljö. För att trivas i rollen och kunna bidra till organisationen ser vi att du är både driven och utvecklingsorienterad. Då det är många bollar i luften hos kunden är det viktigt att du är både stresstålig och prestigelös. Du är positiv till förändringar, hugger i där det behövs, samtidigt som du är strukturerad och nogrann i detaljer. För att trivas i rollen tycker du om högt i tak, vågar vara öppen och lyssnar in dina kollegor och kunder. Som konsult måste du vara flexibel, ständigt arbeta för god kvalité och bidra till arbetsglädje till alla parter. Det är inget krav men fördelaktigt om du är van användare av Excel och har erfarenhet av systemet M3.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag; 6 månader med chans till förlängning

Ort: Malmö

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Carin Forsén och Jennie Olsson på carin.forsen@sjr.se eller jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-04-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Accountant med fokus på AP och AR till kund i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga