SJR · Publicerad 21 aug 2019

Är du en kvalificerad ekonomiassistent på jakt efter nya utmaningar? Är du systemstark, noggrann och ansvarstagande och trivs i en social och öppen företagskultur? Perfekt - då vill vi väldigt gärna träffa dig! Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med chans till överrekrytering till kund.

Om tjänsten

Till vår kund i Malmö söker vi nu dig som är en kvalificerad ekonomiassistent. I denna roll kommer du att ha hand om kund- och leverantörsreskontra för den svenska, norska och finska marknaden. Du kommer att ha mycket dialog med kunder, därför är det viktigt att du är kommunikativ och inte räds för att ta kontakt med människor. Din roll kommer innebära ett stort ansvarstagande och därför krävs det att du har en förmåga att självständigt driver ditt arbete framåt.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande ekonomiarbete
  • Avstämning av konton
  • Momsarbete
  • Eventuellt Löner
Vem är du?

För att vara aktuell till denna tjänst behöver du ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en person som känner dig trygg i att självständigt driva ditt arbete framåt och att du har ett driv och en vilja att själv skapa förutsättningar för din arbetsroll. Som person är du social, noggrann och kommunikativ. Du är serviceminded och får enkelt kontakt med människor. Excel har du mycket goda kunskaper i och du har en god systemförståelse. Att du talar och skriver engelska obehindrat är ett krav för denna tjänst.

Övrig information

Uppdragstyp: konsultuppdrag minst 6 månader med möjlighet till anställning hos kund

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Ort: Malmö

Start: Slutet av september/början av oktober

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-09-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga