SJR · Publicerad 10 juni 2020

Har du erfarenhet av att köra över 400 löner i Hogia eller Agda och vill tillhöra ett spännande bolag i framkant? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med din kollega ansvarar du för hela löneprocessen avseende några olika bolag och ca 1200 löner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bearbetning och sammanställning av löneunderlag, utlägg, reseräkningar, förmåner, nyanställningar, slutlöner, utbetalning, kontrolluppgifter, intyg, rapportering, kollektivavtalstolkningar, rapporter och utredningar samt verkar som stöd i avtals- och lönefrågor. Hos vår kund ingår det att löpande utveckla processerna kring lön i syfte att förenkla och förbättra för både medarbetare, chefer samt den egna avdelningen. Uppdraget innebär arbete med tydliga deadlines, hantering av dokument och professionellt bemötande till både anställda och chefer.

Din bakgrund

Du har erfarenhet och förståelse för hela löneflödet från tidsrapportering till redovisning. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med löner i stora flöden, gärna minst 400st och har arbetat i Hogia eller Agda. Du har lätt för att tolka olika typer av avtal och är både noggrann och strukturerad. HR-administration är något du trivs med och du drivs av att hela tiden förbättra och förenkla löneprocessen. Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är en service- och samarbetsinriktad person med produktivitetsfokus som har lätt att skapa förtroende och självständigt kan driva projekt och frågor. Vidare är du strukturerad och har en hög detaljnoggrannhet, samt kan arbeta kvalitativt i högt tempo. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag

Ort: Malmö

Start: Omgående eller från 1 september

Lön: Enligt överenskommelse

Lämplig bakgrund

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på 076-6471619. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-07-09.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Erfaren lönekonsult för uppdrag i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga