SJR · Publicerad 25 mars 2019

Är du redovisningsekonom och trivs i en ansvarstagande roll? Lockas du av att arbeta på ett internationellt bolag där du har möjlighet att vara med att påverka? Då ska du läsa vidare!

Vi söker just nu en kvalificerad redovisningsekonom till vår kund i utkanten av Malmö. Du kommer tillhöra ett mindre team där du kommer ansvara för ett av koncernens bolag samtidigt som du stöttar dina kollegor i deras dagliga arbete och är med att utveckla arbetsprocesserna inom redovisning. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Rapportering
  • Analysarbete
Din bakgrund
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom
  • Gjort självständiga bokslut
  • Vana av att arbeta i större ekonomisystem, SAP är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i Excel, du ska vara van användare av pivottabeller
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Till den här tjänsten söker vi dig som är erfaren redovisningsekonom. Du är självständig i dina bokslut och har gjort både moms- och skattedeklarationer. Har du även erfarenhet av att arbeta med Treasury är det meriterande. Du har en positivinställning till saker och ting och hittar lösningar istället för problem. Då du kommer arbeta mot många olika kontaktytor är du pedagogisk och coachande i ditt sätt gentemot andra samtid som du har tålamod. Vidare tar du dig an utmaningar med nyfikenhet och engagemang.

Övrig information

Ort: Utkanten av Malmö

Start: Omgående
Omfattning:
100%

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader med möjlighet till förlängning

Lön: Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Caroline Ruscic på 0766-471619.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga