SJR · Publicerad 6 maj 2020

Nu söker vi stjärnor inom lön för framtida uppdrag till vår konsultverksamhet. Har du erfarenhet av stora flöden inom löneadministration? Vill du utveckla din arbetsroll i spännande bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med hela löneprocessen. Vilket innebär bland annat löneunderlag, utlägg, reseräkningar, förmåner, sjukhantering och utbetalning av löner och slutlöner. Vidare stämmer man av bokföringsunderlag och andra ekonomiska rapporter i frågor kopplade direkt till lön. I rollen kommer du även fungera som ett stöd och bollplank till chefer och anställda i löne- och avtalsfrågor. Hos våra kunder kommer det vara viktigt att du har förmågan att arbeta proaktivt i syfte att utveckla processerna kopplade till lön för att förenkla arbetet för dina medarbetare.

Din bakgrund
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som löneadministratör
  • Erfarenhet av att göra minst 200 löner
  • YH-utbildning eller relevant utbildning inom lön
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
För att passa i denna roll krävs det att du har en hög servicekänsla. Du är prestigelös i ditt utförande och drivs för att hela tiden förbättra och förenkla löneprocessen. Vi ser att du är strukturerad som person och brinner för att lösa problem. Du är noggrann och har inga problem med att arbeta självständigt mot olika deadlines. Samtidigt har du en positiv attityd och gillar att arbeta nära dina kollegor i team när det behövs. Du är flexibel som person och har lätt för att knyta nya kontakter.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag med varierande längd

Ort: Malmö/Lund

Start: Varierande startdatum

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta August Pettersson på 076-8381547. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-06-06.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Löneadministratörer till framtida uppdrag i Malmö/Lund
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga