SJR · Publicerad 18 jan 2021

Är du vår nästa stjärna inom redovisning? I rollen som konsult hos oss erbjuder vi dig en spännande resa tillsammans med våra kunder där många har starka varumärken och där vissa även vill att man avancerar och axlar rollen som redovisningsansvarig. Du får ta del av vårt stora nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter, samt får en stor möjlighet att bredda din erfarenhet som ekonom.

Arbetsuppgifter

Löpande bokföring

Kundreskontra och leverantörsreskontra

Vara behjälplig eller självständig vid månads- kvartals- års bokslut.

Vara drivande i olika projekt

Skattedeklaration och moms

Rapportering och uppföljning

Administration av avtal och dokument

Hantera anläggningstillgångar, avskrivningar

Avstämning mot bank

För att lyckas i rollen ser vi att du;

har en ekonomisk eftergymnasial utbildning

har några års arbetslivserfarenhet och god förståelse av redovisning

är van vid och bekväm med att ha många kontaktytor

har goda kunskaper i Excel och vana av större ekonomisystem

har kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

Personlighet

Vi söker dig som är snabblärd, har ett starkt inre driv, gillar problemlösning och vill arbeta i en bred redovisningsroll som konsult. Som konsult på SJR är det viktigt att du är noggrann och strukturerad, vidare har du ett stort engagemang, du tar egna initiativ och vill vara med att utveckla olika arbetssätt och processer. För att trivas i rollen som konsult är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Du är en utpräglad lagspelare som vill nå framgång tillsammans med dina kollegor. Du tar enkelt kontakt med alla typer av människor och är god kvalité på ditt arbete är en självklarhet för dig.

Uppdragstyp: Konsultuppdrag (längd varierar)

Ort: Malmö

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-05.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom för kommande uppdrag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga