SJR · Publicerad 20 maj 2020

För kunds räkning söker vi nu en teamorienterad redovisningsekonom som vill utvecklas i en internationell miljö tillsammans med trevliga kollegor. Tjänsten är placerad på kundens nordiska huvudkontoret i ljusa och trevliga lokaler en dryg halvtimmes tågresa från centrala Malmö.

I rollen blir du en viktig del av redovisningsteamet där du får eget ansvar för ett mindre antal fastighetsbolag. För dessa bolag ansvarar du för att bokföringen blir korrekt och att bokslut upprättas samt att skatter och moms rapporteras korrekt. Rollen innebär även många kontakter med andra avdelningar och med myndigheter där du förväntas bli en trygg och naturlig partner i redovisningsfrågor.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Upprätta bokslut för dina bolag (månads-, kvartals- och årsvis)
  • Uppdatering av anläggningsregistret
  • Rapportering av moms och skatter
  • Finansiell rapportering (i SAP) till moderbolaget
  • Analyser, ombokningar och förbereda statutory financial statements
  • Vara bollplank till övriga enheter i redovisningsfrågor
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande roll i en SSC miljö med tydliga processer. Har du även erfarenhet från internationell miljö och/eller av fastigheter så är det meriterande. Erfarenhet av redovisning i de nordiska länderna är även det meriterande och det är ett plus med tidigare erfarenhet av SAP. Rollen förutsätter att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet

Du är en nyfiken, lösningsorienterad och teamorienterad person med en trygghet och ett naturligt förtroende i ditt utförande. Du är även ambitiös och strukturerad och tycker om att ha ett visst tempo i ditt dagliga arbete. Med struktur och tydlighet tar du dig an saker med öppet sinne och gärna en god portion humor. Då arbetet utförs både på detalj- och helhetsnivå och nära andra funktioner behöver du vara noggrann och analytisk samt ha en kommunikativ läggning och en god samarbetsförmåga.

Information och ansökan

För mer information kring rollen och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Tomas Vinnersten på 0766-471614. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga