SJR · Publicerad 14 nov

Caldic strävar efter att vara ledande inom distribution till den globala livsmedels- och kemiindustrin, med fokus på kundernas framgång genom att vara en inspirerande partner som bidrar med innovativa produkter, tjänster och lösningar. Med vårt huvudkontor i Nederländerna och fler än 22 verksamma företag runt om i världen råder det ingen tvekan om att Caldic är ett globalt företag. Vi tror emellertid att vi tjänar våra kunder bäst med en decentraliserad organisation som ger våra lokala aktörer möjlighet att agera på lokala behov och skapa starka partnerband med våra kunder och leverantörer.

Vill du arbeta med redovisning på ett innovativt och framgångsrikt företag? Caldic söker en processorienterad redovisningsekonom som vill arbeta med det löpande och dagliga arbetet med redovisning i en organisation som har en spännande och utvecklande resa framför sig.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att rapportera till CFO och ingå i ett ekonomiteam om tio personer och tillsammans kommer ni att arbeta i en miljö med stort fokus på utveckling och förändring. Redovisningsfunktionen hanterar redovisningen för sju olika bolag i norden och arbetet är uppdelat i kluster av ansvarsområden. Du kommer att ansvara för redovisningen i det danska bolaget och önskvärt är därför att du har erfarenhet av dansk redovisning, moms, sociala avgifter etc.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Periodisera intäkter/kostnader
  • Löpande avstämningar och uppföljning
  • Bokslutsarbete
Lämplig bakgrund
Du har en akademisk- eller yrkesutbildning inom redovisning och flerårig erfarenhet från en ekonomiavdelning och har goda bokförings- och redovisningskunskaper samt känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom. Det är önskvärt att du har erfarenhet av dansk redovisning, moms, sociala avgifter etc. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du även har muntliga och skriftliga kunskaper i danska.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och detaljfokuserad samt har en processorienterad metodik. Du organiserar och prioriterar arbetet effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Caldic med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var