SJR · Publicerad 7 feb

Malmö Arena och Malmö Arena Hotel erbjuder en spännande, rolig och utmanande arbetsplats för dig som vill vara en del av ett dynamiskt och glatt team i en entreprenörsstyrd koncern.

I en starkt växande Öresundsregion med placering mitt i Hyllie, erbjuder Malmö Arena och Malmö Arena Hotel förstklassiga upplevelser kring musik, sport, konferens & kongress, mat & dryck samt hotellboende. Malmö Arena har med sin kapacitet om max. 15 500 publikplatser, 3 600 restaurangplatser och både stora och små konferensytor möjligheter att erbjuda arrangörer och företag den optimala platsen för evenemang, event, konferenser och kongresser. I direkt anslutning till Malmö Arena ligger Malmö Arena Hotel som är ett affärshotell som är anslutet till Försäljnings- och Marknadsorganisationen Best Western. Malmö Arena Hotel har 295 rum, 600 m2 konferensyta, restaurang och en skybar på 16:e våningen. Den 1 maj 2019 slår vi upp portarna för ytterligare 100 rum och blir då Malmös näst största hotell med 395 rum.

Redovisningsekonom
Vill du arbeta som redovisningsekonom på ett framgångsrikt bolag med en bred evenemangsverksamhet inom sport, underhållning, hotell och mat? Malmö Arena söker en redovisningsekonom som vill ta ett stort eget ansvar och arbeta med det löpande och dagliga arbetet med redovisning och uppföljning.

Malmö Arena består av flera bolag med verksamhet inom evenemang, hotell och restaurang vilket erbjuder såväl intressanta arbetsuppgifter som en dynamisk arbetsmiljö. Tjänsten kommer primärt att arbeta med redovisning och uppföljning för Hotel Malmö Arena AB.

Du kommer att rapportera till Financial Director och ingå i ett ekonomiteam om tre personer och tillsammans kommer ni att arbeta i en miljö med stort fokus på utveckling och förändring.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Periodisera intäkter/kostnader
  • Löpande avstämningar och uppföljning
  • Bokslutsarbete
  • Arbete med budget
Lämplig bakgrund
Vi tror att du har ca 5-års erfarenhet från en ekonomiavdelning och goda bokförings- och redovisningskunskaper. Du har med fördel arbetat på ett lite mindre företag har därmed fått en helhetsförståelse för de olika delarna och processerna på en ekonomiavdelning. Du har gärna erfarenhet från redovisning på ett företag inom hotell- eller restaurangbranschen.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är social och kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter. Som person är du prestigelös och detaljfokuserad. Du organiserar och prioriterar arbetet effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Malmö Arena med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var