SJR · Publicerad 18 maj 2021

Signatur Fastigheter är ett växande bostadsbolag med huvudkontor i Malmö. Vi har sedan starten 2014 skapat plats för människor att växa och trivas genom att tillgodose lokal- och bostadsbehov. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Öresund- och Stockholmsregionen och består i huvudsak av hyresbostäder och samhällsfastigheter. Vår ambition är att fortsätta växa genom att förvärva fastigheter med värdepotential och utveckla dem för en hållbar framtid och ett lönsamt ägande som gynnar boende, lokalhyresgäster och aktieägare. Signatur Fastigheter är noterat på Nasdaq First North Growth market. För mer information se www.signaturfastigheter.se

Signatur Fastigheter söker nu en redovisningsekonom med placering på kontoret i Malmö. Du kommer att bli en del av ekonomifunktionen som består av tre redovisningsekonomer och en ekonomichef.

Signatur Fastigheter är ett ambitiöst snabbväxande fastighetsbolag med stora möjligheter till ett stimulerande och utvecklande arbetsliv. I bolaget är stämningen välkomnande och de tar vara på varandras styrkor och erfarenheter för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom förvaltning och utveckling av fastigheter.

Arbetsbeskrivning
Hos Signatur Fastigheter kommer du som redovisningsekonom arbeta med att sköta bokföringen från ax till limpa för ett flertal bolag inom koncernen. I denna mer specialiserade roll kommer du också arbeta med koncernredovisning och koncernkonsolidering. Det är en verksamhetsnära roll där du aktivt kommer att arbeta med förbättringar och bidra till att utveckla flöden och processer i det växande bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Hyresavisering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar och periodiseringar
  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Upprätta årsredovisningar och vara kontaktyta mot revisorer
  • Bolagsformalia och annan förekommande ekonomiadministration
Lämplig bakgrund

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom redovisning eller motsvarande samt några års relevant erfarenhet av arbete med redovisning och gärna koncernredovisning. Du har erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut, årsbokslut och det är meriterande om du tidigare har arbetat med redovisning i fastighetsbolag och med IFRS. Kanske har du arbetat i en motsvarande roll tidigare alternativt har du erfarenhet från en redovisningsbyrå eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också goda kunskaper i Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull samt kan se till både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och att samarbeta med andra. Som person är du positiv och prestigelös samt har en stark vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering har Signatur Fastigheter valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga