SJR · Publicerad 28 okt 2020

Till en av våra internationella kunder i Malmö söker vi nu en erfaren redovisningsekonom. Du kommer att ingå i ett professionellt och självgående ekonomiteam på 6 personer. Företaget är verksamt i över 150 länder och huvudkontoret finns i Holland. Denna tjänst är placerad i Malmö och du rapporterar till redovisningschef. Företaget arbetar i SAP och Axapta och behöver nu stärka upp sitt team med en självständig och ansvarstagande ekonom.

Vi letar efter dig som är en senior redovisningsekonom och har minst 5-års erfarenhet av självständigt arbete med redovisningens alla delar. Tjänsten är en verksamhetsnära roll där du aktivt kommer att arbeta med förbättringar av processer vilket ställer krav på initiativförmåga och att driva ditt eget arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • löpande redovisning
  • självständigt bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • momshantering
  • skattekonton
  • konsolideringar av siffror
  • månadsavstämningar
  • inkomstdeklarationer
  • årsredovisningar
Lämplig bakgrund:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en ekonomisk eftergymnasial utbildning och minst 5 års relevant erfarenhet av arbete med redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med IFRS samt erfarenhet av ett större ekonomisystem (gärna SAP). Vi ser gärna att du arbetat i en internationell organisation med många interna och externa kontaktytor. För att du ska känna dig bekväm i företaget måste du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av stor vikt i denna roll. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har en positiv inställning som hela tiden arbetar "hands on". För att trivas i företagskulturen tycker du om att själv ta ansvar och se till att få ditt arbete utfört. Som person är du strukturerad, noggrann, sifferstark, har balanstänk, samt en god samarbetsförmåga och värdesätter ett bra teamarbete. För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du har egenskaper såsom att du är snabblärd och har en strävan av att alltid utföra ditt arbete med hög kvalité.

Uppdragstyp: Hyrköp (långsiktigt). Ett uppdrag där man börjar som konsult och är anställd av SJR med mål att gå över i anställning hos kund inom 6 mån.

Ort: Malmö

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-26.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom till stort internationellt bolag i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga