SJR · Publicerad Igår 16:05

Som säljassistent hos oss är du vår innesäljare med primärt uppdrag att boka möten hos våra kunder, både nya och befintliga. Du kommer också att ansvara för att bevaka marknaden via olika kanaler samt administrera och underhålla vårt CRM-system. Du ingår i vårt säljteam som består av både kundansvariga och säljassistenter samtidigt som du arbetar mycket nära övriga funktioner i verksamheten.


Vem är du?


Vi söker dig som älskar kundkontakter och som trivs med telefonen som främsta arbetsredskap. Du drivs av affären och att nå resultat genom tydliga mål. Utöver att drivas av att boka möten är du också en duktig administratör som gillar ordning och reda då du kommer att fungera som vår sambandscentral. Du är självgående och har förmågan att driva dig själv, men arbetar alltid för laget och älskar att vara en del av detta.

Vi lägger stor vikt på att besöka rätt kunder vid rätt tillfälle varav ett genuint intresse för våra kunder samt ett nära samarbete med våra kundansvariga är ett måste. I samtliga av våra processor arbetar vi alltid med hög kvalité och långsiktighet. Som person är du positiv och prestigelös med ett stort engagemang, driv och uthållighet.

Har du erfarenhet av försäljning via telefon sedan tidigare och vill fortsätta med detta i en roll som innehåller så mycket mer än att boka möten? Eller är du i början av din säljkarriär och ser detta som en möjlighet att få erfarenhet försäljning? Tveka inte söka tjänsten, kanske är du vår nästa stjärna.

Vi sitter i trevliga och trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö med närhet till lunch, shopping och bra löp/promenadslingor att utnyttja så fort det ges tillfälle.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan, gärna så fort du kan då vi arbetar med löpande urval och tjänsten ska tillsättas snarast.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig Sandra Bengtsson 0766-471605.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga