SJR · Publicerad 18 nov

Det går bra för SJR och vi fortsätter växa. En av våra kunder behöver nu förstärka sin organisation och vi söker därför en senior accountant som vill fortsätta utvecklas som konsult. Vår kund är ett välrenommerat internationellt bolag med en expansiv och spännande affärsmodell. Koncernen präglas av öppenhet, professionalism och en jordnära företagskultur.

I denna roll kommer du att bli en del av en välfungerande och högpresterande grupp med olika specialistkompetenser inom redovisningsområdet. Rollen innebär kontakter både med linjen och med koncernekonomiavdelningen på moderbolaget.

Förutom arbetet med att stötta de nordiska bolagen i redovisningsarbetet och att konsolidera bolagen samt rapportera de vidare till moderbolaget innebär arbetet även:
  • Utredningar, analyser kring redovisningstekniska avvägningar
  • Rådgivning och support inom redovisning gentemot linjen
  • Implementering och uppföljning av nya rutiner och riktlinjer
  • Ansvara för relationen mellan gruppen och de interna kundföretagen

Lämplig bakgrund

Vi ser att du har en universitetsutbildning och minst 10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete i en komplex internationell miljö. Samtidigt som du är självgående och van att driva dina egna processer är du en utpräglad teamplayer med god kommunikativ förmåga och du har troligen fått höra både en och två gånger att du är bidrar till ett gott arbetsklimat och en positiv stämning på avdelningen.

Som person är du både stresstålig och van vid att arbeta med snäva deadlines och med ett stort eget ansvar.


Din ansökan

Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 08.


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga