SJR · Publicerad 24 sept 2021

Nu söker vi en senior ekonomiassistent till vår kund i Malmö. Bolaget säljer produkter och lösningar inom medicin som finns i många olika länder. Du kommer att ingå i ett drivet ekonomiteam och rapportera till bolagets ekonomichef. Detta är uppdraget för dig som vill arbeta på ett framgångsrikt företag som hjälper många människor till en enklare vardag. Bolaget arbetar ständigt för utveckling och förbättring vilket man också kommer få vara en stor del av.

Arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämning balanskonton
  • Löpande bokföring
  • Diverse AdHoc inom accounting
  • Hantera teamets mailinkorg med inkommande förfrågningar
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och 5 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. Vi ser att du har arbetat med hela AP/AR-flödet i större bolag samt är det meriterande om du även har vissa redovisningskunskaper. För att passa i rollen som senior ekonomiassistent måste du vara en drivande person som gillar föränderlig miljö. Du har förmågan att arbeta självständigt men är samtidigt en hjälpsam lagspelare och mån om dina kollegor. Du har ett naturligt intresse för siffror och är noga med att hålla god kvalité i ditt arbete. Engagemanget av att bidra till utveckling och att själv utvecklas är starkt hos dig. Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav och det är meriterande med goda kunskaper i engelska.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader eller längre

Ort: Malmö

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga