SJR · Publicerad 4 okt

Vi söker just nu en erfaren ekonomiassistent till vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra, trivs i en bred och verksamhetsnäraroll samt har förmåga att självständigt driva sina arbetsuppgifter framåt. Ditt första uppdrag hos SJR kommer vara hos en av våra kunder, ett större bolag i Malmö. Du kommer arbeta på en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med ekonomichef, som du även rapporterar till, samt övriga funktioner inom bolaget.

Arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Vara behjälplig vid bokslut
Lämplig bakgrund

För denna roll ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som ekonomassistent samt vana av att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra. Det är en fördel om du har någon form av utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av löpande bokföring och/eller varit behjälplig vid bokslut. Vidare är du flytande i engelska och har du arbetat i SAP ses detta som ett stort plus.

Din personlighet

Som person är du självgående och initiativtagande, du har förmåga att ta beslut och lämnar inte saker åt slumpen. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, du ser god kommunikation som nyckeln till ett lyckat samarbete. Att erkänna dina fel eller uppmärksamma problem är inte något du räds för, det viktigaste är att arbetet blir noggrant och rätt gjort. Utöver detta tycker du även att det är viktigt att skapa struktur och ordning i ditt arbete.

Din ansökan

Känner du igen dig i beskrivning ovan? Då har du ingen tid att förlora! Skicka in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-471619.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om SJR

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var