SQL Systems Sverige · Publicerad 17 dec

Om jobbet

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att skapa samt underhålla material i affärssystem utifrån tekniska dokument. Du kommer ingå i en driven och framåtsträvande grupp med högt arbetstempo. Tjänsten innefattar tekniskt utmanande uppgifter såväl som kontinuerlig kontakt med beställare. Arbetet sker både självständigt samt i grupp och du förväntas ha ett driv för förbättringar och innovativa lösningar.

Vem är du?

Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet. Att du passar bra in i teamet är för oss lika viktigt som dina erfarenheter.

För att trivas som konsult vet vi att det krävs ett brinnande engagemang för kundens situation och för att göra kunden nöjd. Du ska ha hög servicenivå, ta egna initiativ och ha hög arbetsmoral.
Som person värdesätter vi att du är utåtriktad och ansvarstagande. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet kräver god systemförståelse. Teknisk förståelse rent generellt är meriterande.

Du har en teknisk utbildning, högskole- eller civilingenjör och kanske har du också hunnit skaffa dig något års erfarenhet av att jobba med tekniska processer i någon form.

Vi erbjuder

Vi är en prestigelös arbetsplats där allas åsikter värderas lika. Hos oss erbjuds du en arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt. Du får också del av vårt team av kompetenta och trevliga kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna på en spännande arbetsplats.

Vi sätter stort värde i vår yrkesstolthet och vår högsta prioritet är att alla våra anställda ska må bra.

Ansökan

Låter det intressant? Vi vill gärna ha ett CV och en ansökan där du berättar hur du kan hjälpa oss! Sök genom att fylla i ansökningsformuläret. Intervjuer sker löpande så vänta inte.

Frågor? Kontakta Jonas Kimmehed på tfn 070-6642066

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga