SW · Publicerad 20 okt

Vi söker finsk kundservicemedarbetare till vår kund i Malmö.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som kundservicemedarbetare kommer att bestå av att ta emot och registrera orders, hålla ordning på leveranstider, stötta säljarna i deras dagliga arbete samt administrativa uppgifter. Som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att ha hand om en företagskundtjänst. Telefonen samt datorn är dina främsta arbetsredskap och man arbetar ofta nära sina kollegor i ett team.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som kan arbeta heltid och som kan flytande finska & svenska i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av kundtjänst/kundservice via telefon.

Som person är du social, noggrann, serviceminded och driven. Eftersom du kommer att arbeta mycket vid datorn och telefonen är det av största vikt att du har god datorvana och lätt för att lära dig nya system och program.

Övrigt
Ovanstående är uppdrag på 6 månader inom ramen för SW's konsultverksamhet. Efter 6 månader kommer anställningen tas över av vår kund för en tillsvidareanställning. Anmäl ditt intresse för tjänsterna snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Amarelle, 040-665 51 53.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga