SW · Publicerad 17 okt

Vi söker en Freight forwarding agent till vår kund. Du kommer att vara en del av Malmökontoret som idag består av 30 anställda.

Tjänsten

Du kommer att arbeta med transportbokningar, sammanställa och koordinera lastningar, hantera tullprocessen för export från länder utanför EU, arbeta med EDI-bokningar och lastberäkningar. Du kommer även ha en stor kontaktyta med samtal, mail och övriga kontakter externt och internt. Utöver detta arbetar du även med fakturor, reklamationer och prisförfrågningar. Du får en utvecklande och spännande roll där du ansvarar för samt bidrar till den växande marknaden Centraleuropa och Baltikum. Din roll är att vara den drivande i många frågor, gentemot agenter, åkerier och kollegor inom organisationen samt samarbetspartners i Sverige och utomlands.

Bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom spedition och som har en utbildning inom transport och logistik. Du ska ha utbildning i farligt gods och vara mycket duktig i Officepaketet, främst i Excel. Du är stresstålig, en problemlösare och är en person som trivs i en central roll med varierande uppgifter och mycket ansvar. Du är en duktig kommunikatör, flexibel och van att arbeta självständigt. Du är flytande i spanska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet . Du kommer att starta omgående och uppdraget sträcker sig under 6 månader med goda möjligheter till övergång till kund. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta SW's ansvarige rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga