SW · Publicerad 20 oktMed våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet" har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i över 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med att skapa kontakt med nya kunder och att driva hela processen gentemot Securitas business kunder. Du arbetar självständigt med att sälja in Securitas helhetslösningar inom säkerhet. Vidare arbetar du med att förvalta och utveckla försäljningen av Securitas produkter i Skåne genom ett starkt affärsfokus med kunden i centrum.

Lever du efter "The sky is the limit" har du hittat rätt! Du brinner för att göra goda affärer och knyta kontakter. Som person är du målinriktad, proaktiv och strävar alltid efter att utvecklas i din roll som säljare. Du har tidigare arbetat med tjänsteförsäljning och teknik i en kombination och har mycket goda tekniska kunskaper. Har du branscherfarenhet är det meriterande för tjänsten. Vidare är du relationsskapande, social, kundfokuserad samt kommunikativ.

Viktig information

Securitas Sverige AB har valt att samarbeta med SW i ovanstående rekrytering. Tillsättning sker omgående med placering hos vår kund i Malmö. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga