Secor AB · Publicerad 1 feb 2021Om tjänsten

I tjänsten som säljare och projektledare kommer du att arbeta med såväl uppsökande försäljning som förvaltande av redan etablerade kundrelationer. Du kommer vara en viktig del i Secors försäljningsarbete och därmed driva dina egna försäljningsprojekt. Rollen har ett stort fokus på kundnyttan och innebär att du kommer arbeta med att identifiera och skapa behov hos kunderna för att sedan driva såväl större som mindre projekt. Som grund för säljarbetet har du avtal som du presenterar för kund där du sedan hittar bästa möjliga lösning. Vid större projekt kommer du att ta fram projektplaner, boka resurser och se till att driva projektet från start till slut. Det mesta av arbetet sker idag från Secors kontor men du kommer även att vara ute på fältet och kommer ha kontakt med många olika funktioner hos kunderna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds via EMPLOID med goda chanser att bli överrekryterad av Secor.

Kompetenskrav

Vi söker dig med intresse för teknik, bygg, service och som trivs med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du har ett intresse för huskonstruktion och förståelse för renoveringsarbete. För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Gymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av försäljning inom liknande roller
  • Erfarenhet av försäljning av hissar och balkonger är meriterande
  • Utmärkta kunskaper i svenska
  • B-Körkort
I den här tjänsten har du mycket kontakt med kunder vilket ställer krav på att du som person är serviceminded och har förmågan att bemöta kunder på bästa möjliga sätt. Som säljare är du lösningsorienterad och har lätt för att etablera värdeskapande relationer. Du trivs i roller som innebär ett stort ansvarstagande och har förmågan att kunna identifiera behov hos kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre 7-16

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. De har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc vilket är en trygghet för deras kunder. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga