Sedermera Fondkommission · Publicerad 4 okt

Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande och utmanande trainee-tjänst med fokus på kommunikation inom aktiemarknadsområdet! Du startar som trainee med målet att därefter gå in i en anställning som aktiemarknadskommunikatör.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en omväxlande roll inom aktiemarknadskommunikation och corporate finance. Du blir del av ett team med erfarna kollegor inom kommunikation, emissionstjänster, corporate finance samt back office där vi tillsammans ansvarar för våra kunder och våra leveranser. Du kommer att ha en central roll i framställande och granskning av olika typer av investeringsdokument, pressmeddelanden, delårsrapporter och diverse andra finansiella dokument. Du kommer att arbeta nära våra kundbolag såväl inför som efter notering. Du kommer att få en god introduktion, genomgå interna och externa utbildningar och lära dig mycket om samtliga delar av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, finans eller kommunikation och att du har ett intresse för aktiemarknaden. Du är mycket duktig på och tycker om att kommunicera i skrift samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är särskilt meriterande ifall du tidigare har skrivit finansiella och/eller aktiemarknadsrelaterade texter på engelska. Du söker en roll med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, målmedveten och lösningsorienterad. Du har en mycket hög arbetsmoral, är noggrann och trivs med att arbeta detaljorienterat. Du är social och förtroendeingivande, har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer och ser dig själv som en lagspelare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi