Sigma IT Consulting · Publicerad 3 sept

Utvecklare, utvecklarjobb, programming, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering, lösningsarkitekt, arkitekt, architect, techlead, .NET, Angular, Azure, HTML, CSS, Javascript, apputveckling, Episerver, Wordpress, CMS, TDD, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

V söker nu en Teach Lead / Lösningsarkitekt till vårt affärsområde MyTeam by Sigma som arbetar inhouse med åtaganden. Vi finns på flertalet orter i Sverige och håller nu på att etablera MyTeam i Malmö på Sigmas kontor på Dockplatsen, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och bygga upp och forma den lokala enheten från start.

Brinner du för att utveckla kundspecifika lösningar?

Triggas du av att få jobba med utmanande projekt?

Gillar du att arbeta med varierande teknik inom alla branscher?

Då är MyTeam helt rätt plats för dig!

Hur ser rollen ut?

Affärsområdet MyTeam omfattar idag ett 100-tal konsulter i Sverige som arbetar inhouse i åtagandeform. Vi utvecklar och förvaltar skräddarsydda lösningar för våra kunder. För varje uppdrag sätts ett optimalt team samman baserat på vad som ger störst värde för kunden. Du kommer därför att få möjligheten att arbeta med många olika medarbetare i olika uppdrag och med olika tekniker.

Som Tech Lead / Lösningsarkitekt jobbar du med lösningar inom bl.a .NET, Angular, CMS och Azure. Du är med tidigt i uppdrag och ansvarar för att IT-lösningar realiseras i enlighet med krav från kund och deras verksamhet och kan agera som säljstöd vid försäljning av nya åtagande.

I din roll är du med och utvecklar tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform och fungerar som mentor inom systemutveckling på MyTeam (svarar på frågor, tipsar om bra/nya saker och ger råd på saker som man kan/bör förbättra).

Du kvalitetssäkrar och testar funktionalitet och säkerställer att vi följer fastslagen arkitektur och design samt att vi får en bra teknisk kvalitet.

Du deltar i kompetensaktiviteter inom utveckling för MyTeam. Viktigt är att du håller dig á-jour med den tekniska utvecklingen och ser till att alltid ligga i framkant!

Din bakgrund

Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet som utvecklare inom komplexa systemutvecklingsprojekt. Du har vidare:

- God förmåga att visualisera och ta fram hållbara tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform

- Bra kommunikationsförmåga och är van att arbeta i team

- Bred kunskap inom .NET och olika tekniker och plattformar

- Goda kunskaper inom olika webbtekniker såsom HTML, CSS, Javascript, Angular.

Självklart tycker du att det roligaste som finns är att skriva bra kod och forma lösningar!

Du behärskar såväl svenska som engelska.

Meriterande är:

- Erfarenhet av olika CMS som tex Episerver, Wordpress, Umbraco eller Sitecore

- Erfarenhet av arkitektur inom apputveckling

- Azure, TDD

- Erfarenhet från arkitektrollen/Tech lead inom komplexa systemutvecklingsprojekt

- Mycket god kunskap kring arkitektur

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT