Sigma IT · Publicerad 8 jan 2021

Vi söker dig som vill ta dig an rollen som vår "First Impression Officer" vilket innebär att du är kontorsansvarig för vårt kontor i Malmö. Du får möjlighet att vara med i ett vinnande team där vi har fördelen av att vara både snabbfotade och agila samtidigt som vi har en finansiell styrka och stabilitet. Tjänsten medför stor frihetsgrad och stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är placerad på Sigma IT's kontor som ligger i Dockan i Malmö. Vi söker dig som trivs med att ha en roll som spindeln i nätet, är administrativ, koordinerande och utåtriktad.

Hur ser rollen ut?
 • Du ger ett genuint och varmt mottagande till alla besökare
 • Du ser till att det är "ordning och reda" i på kontoret
 • Du är kontorets kontaktpunkt för dagliga frågor från medarbetare
 • Du har ett koordinerande ansvar för interna och externa event och marknadsaktiviteter som genomförs på såväl lokal som regional nivå
 • Du hanterar och administrerar passerkort/parkeringstillstånd
 • Du beställer och tar emot förbrukningsmateriel och färskvaruleveranser samt hanterar leveranser/bud
 • Du tar hand om leverantörsfrågor rörande gemensamma utrymmen och behov kopplade till gemensamma lokaler
 • Du administrerar beläggningen för våra konsulter i nära samarbete med våra chefer, leveransanssvariga och säljare
 • Du ser till att kontoret har fungerande brandberedskap samt larmfunktioner
Din bakgrund:
 • Du har lång erfarenhet från något serviceyrke. Som person brinner du för att leverera enastående och bestående intryck! Hög servicenivå är kännetecknande för dig.
 • Du är van vid administration och att koordinera flera uppgifter samtidigt
 • Du är inte rädd för att hugga i, kavla upp ärmarna och göra det lilla extra (stort som smått)
 • Du har arrangerat event och jobbat med olika marknadsaktiviteter
Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord "passion & execution" tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får direkt inflytande på din egen och bolagets utveckling. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. Säger du VI och inte JAG då kommer passa perfekt på Sigma!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail, men har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se. Urval sker löpande.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception

Inga fler liknande jobb tillgängliga