Sigma IT · Publicerad 13 juli 2020

Vi ska bli bäst på rekrytering inom IT! Sigma IT förstärker nu det interna rekryteringsteamet och söker därför dig som vill bli en del av ett nytänkande företag och ett team med mycket hög ambitionsnivå. I denna roll levererar du hela rekryteringsprocessen för IT-konsulter inom systemutveckling, IT-projektledning, Data Science, Business Intelligence med mera och blir en del av Sigmas kärnverksamhet.

HR, rekrytering, rekryteringsspecialist, rekryteringskonsult, konsultrekrytering, konsultchef, rekryterare, IT rekryterare, recruitment, recruiting, recruitment consultant, consultant manager, IT recruiter, talent acquisition, talent management, talent sourcer, search, sourcing, inhouse recruitment, intern rekryterare

Hur ser rollen ut?
I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Sigma IT's centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Malmö, Stockholm, Södertälje och Göteborg. Vi är ett dedikerat team med mycket höga ambitioner som siktar på att bli bäst! Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en premiumupplevelse. Det är en nyckelroll med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

Du levererar hela rekryteringsprocessen, inklusive att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning.

Din bakgrund
Vi ser att du som söker trivs med att driva egna processer, är självgående och har erfarenhet inom rekrytering och IT branschen.

För att lyckas som Tech Recruiter på Sigma är du kommunikativ, serviceinriktad och en lagspelare. Du driver på ett naturligt sätt ditt arbete framåt och kommer med nya idéer - du är orädd i ditt sätt att rekrytera.

Vi tror också att du trivs med att arbeta resultatorienterat och att du triggas av att nå höga mål.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@sigma.se.

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga