SpottingMe AB · Publicerad 2 juni

Några framgångsrika seniora konsulter med bakgrund från SharePoint och Dynamics CRM slog sina kloka huvuden ihop med en gemensam vision; att göra det svåra enkelt. För Compago handlar IT om att skapa smarta och eleganta lösningar som möter kundernas behov. Genom att tänka långsiktigt och bygga system som håller i längden, som är smidiga och användarvänliga. Som accelererar kundens affär. Den gemensamma vision är den som lagt grund för Compago och nu ges du en möjlighet att få ansluta till detta team som är ett 10 tal till antalet och har ett antal framgångsrika år bakom och framför sig. De sitter i vackra lokaler mitt på gågatan i Malmö med stuckatur och högt i tak (både rumsligt och interpersonellt).

Om uppdraget

Kunderna förmedlar sin vision och därefter utvecklar man och gör anpassningar tillsammans i team på Compagos kontor. När projektet summeras ska kunden uppleva att det självklart går som förväntat, men även att de fått det där extra. Passionen går som en röd tråd genom deras arbete och är deras drivkraft. Det de gör bygger förvisso på logik, både i arbetsflöden och med tekniken bakom. Med gedigen kunskap och erfarenhet bygger de ett förtroende och skapar tekniska systemstöd hos sina kunder. Därför kommer vi att ta oss friheten att vara selektiva i vår rekryteringsprocess då vi eftersträvar kollegor som har passionen att leverera excellent arbete. För att leverera så som vi gör, krävs ett team där vi lever efter värdeord så som respekt, lyhördhet och förmåga att dela kunskap. Tro oss - här finns mycket kunskap så du lär inte bli besviken. Utöver det vill vi även att du har en god samarbetsförmåga, social kompetens och är en driven och trevlig person.

Nu till den tekniska delen. Vi söker vår nästa teammedlem i form av en utvecklare med erfarenhet inom Microsoft-stacken och generell webbutveckling. Vi önskar att du har erfarenhet av:
  • C# utveckling
  • HTML
  • JavaScript
  • CSS
Har du dessutom kunskap inom något av följande är det en bonus:
  • Angular / MVVM
  • SQL
  • Reporting Services
  • Azure
Har du även kunskap inom plattformarna SharePoint så är du definitivt den vi söker!

Vi skulle i detta läge kunna raljera och köra världens employer branding säljsnack men i korta drag erbjuder vi dig:

Omväxlande vardag med fokus på kunden. Vår kundkrets varierar både när det gäller storlek och bransch, men vi utgår alltid från deras vision och dagsläget och tillsammans skapar vi magi. Våra leveranser är i projektform där vi tillsammans bygger lösningar från vårt kontor. Du får här möjlighet att arbeta i ett team med seniora konsulter där det finns teknisk kompetens.

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Är detta i linje med dina personliga ambitioner och kunskaper? Vid frågor kontakta gärna vår headhunter för detta uppdrag; Pernilla Borgström på SpottingMe, 0734-15 98 55. Din ansökan vill vi ha snarast då vi har löpande urval och intervjuer pågår under ansökningstiden- med det sagt kommer vi inte att tillsätta uppdraget innan deadline. Din ansökan skickar du till HIT Självklart behandlar vi alla våra kontakter konfidentiellt.

ELLER VET DU VEM SOM SKULLE PLATSA OCH TRIVAS I VÅRT TEAM?

Har du någon i ditt nätverk som överensstämmer med det vi söker efter? Bli vår spotter och rekommendera din kontakt till oss. Det gör du genom att registrera dig som spotter på LÄNK där du kan rekommendera din kandidat. Är det din kandidat som erhåller tjänsten är findersfee´s din (10 500 kr). Vi är nämligen övertygade om att bra kontakter lönar sig, för alla.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi arbetar med verksamhetsutvecklande rekrytering av kvalificerade nyckelkompetenser inom ledarpositioner och specialistkompetenser. Vi behöver inte hålla oss inom någon specifik bransch då vi har ett stort nätverk av Spotters som rekommenderar kandidater till oss.

Vårt syfte är att finna de kandidater som har den bästa förutsättningarna att bli framgångsrika och göra skillnad för våra uppdragsgivare och vice versa. Våra uppdragsgivare är de som vi själva skulle vilja jobba hos och uppdrag som vi själva skulle vilja ha. Ja, om vi bara hade haft din unika personlighet och kompetens...

Vi dammar av och polera upp begreppet interim. Därför kallar vi det helt enkelt att man gör ett Gigg. Vi ser det som att man gör en spelning, ett briljant solo på det instrument som du behärskar bäst tills sista tonen ebbar ut. Vi riktar oss till dig som vet att du vill vara fri att välja dina uppdrag och som vet att du presterar bäst när du får stå på scenen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var