Standby Workteam AB · Publicerad 25 dec

Heinex - ett gediget företag med lång tradition. Vi startade i slutet på 1930-talet och arbetade då framför allt med produkter mot tvätteriindustrin. Idag finns kunderna dessutom inom sjuk- och vårdhem, landsting, kommuner, hotell, restauranger, industriföretag, mattuthyrare, idrottsföreningar etc. Produkterna har genomgående mycket högkvalitet och prövas miljökritiskt innan de tas in i sortimentet. Företaget expanderar och 2018 startas E-handel för privatpersoner. Företaget finns i Malmö och har i dag 9 anställda. Läs gärna mer på www.heinex.se. samt www.finatex.se.

Pga pensionsavgång söker nu Heinex en driven och engagerad Area Manager /Innesäljare till Malmö.

Du erbjuds en rolig och varierande tjänst i ett väletablerat företag.

Du är kundansvarig för vårdtextilier och i dina ansvarsområden ingår bla:

• ta emot order och serva befintliga kunder per telefon och mail
• upphandlingar
• inköp, frakt och leveransbevakning
• hjälpa till med support på lager
• aktiv bearbetning av nya kunder / nya affärsområde
• kundbesök vid behov, nyckelkunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark
• söka nya produkter och utveckla befintligt sortiment

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande befattning. Du är van att jobba med kunder och utveckla relationer. Du gillar att sälja och tvekar inte att lyfta luren för att ge kunden ett erbjudande. Heinex expanderar och på sikt kan din tjänst utvecklas till att vara mer ute på fältet. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Van användare av MS Office.

Du är serviceorienterad och gillar att ge service på hög nivå. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är målinriktad och brinner för att göra affärer och utveckla relationer. Du jobbar gärna självständigt och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du är prestigelös och kan hugga in där det behövs.

Ett stort plus om du är idérik, kan se utvecklingsmöjligheter, komma med tankar på utveckling av produkt- och kundsegment och utveckla möjligheterna i den nya IT-världen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön.

I denna rekrytering samarbetar Heinex med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga