Starweb AB · Publicerad 26 okt

Om jobbet

Om du är som oss så trivs du bäst i en platt organisation, där man kan ha roligt men också vara en viktig del av ett team. Hos oss finns flera webbdesigners, en UX utvecklare samt flera backend utvecklare som tillsammans bygger nästa generations e-handel.

Du slipper jobba med gamla omoderna system och förlegad HTML och CSS. Vi har fokus på det senaste och vill ge våra kunder en genuin upplevelse.

Vi vidareutvecklar ständigt vår e-handelsplattform, och du kommer få jobba bredvid kollegor som håller en hög kvalité på både design och kundsamtal.

Det finns utrymme att förbättra och förnya funktionalitet och designförslag med egen feedback. Starweb plattform utvecklas och du kan vara delaktig i att ta fram nya kundupplevelser.

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen.

I Malmö är vi 16 personer, och i Stockholm ytterligare 2 personer. Balansen mellan arbete och fritid är viktig, du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag (för träning), flexibla arbetstider.

Vi söker folk på plats i Malmö och det finns möjlighet att arbeta hemifrån en gång i veckan!

Kvalifikationer
  • Minst 2 års tidigare erfarenhet som frontend / webbdesigner

  • Språkmässigt kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

  • Van att jobba med responsiv webb på datorer/paddor/smartphones

  • Van vid den senaste CSS och HTML5 tekniken

Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera på topp. Vi tror att din inställning, engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll. Har du ett produkttänk och vill bygga en bra kundupplevelse så kommer du passa in på en gång!

Meriterande

  • Erfarenhet av javascript och jquery

  • Har förståelse för kombinationen tid / kvalité / pris

  • Arbetar med Photoshop och Illustrator

  • Arbetar med UX och användarvänliga gränssnitt

Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Starweb brinner vi för moderna, responsiva e-handelslösningar med drag-and-drop och snabbladdade sajter och smarta funktioner. Efter tre års utveckling har Starweb lanserat en helt ny banbrytande e-handel med fokus på ökad försäljning.

Under hela 17 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 800 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI fly, Sveriges Radio och Synsam!

Ansökan

Ansökan innehållande CV, personligt brev, gärna referenscase och löneanspråk skickas via e-post till anstallning@starweb.se. Sista ansökningsdag är 2017-11-31, ange SWDESIGN2017 när du söker. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Johan Lindstedt, anstallning@starweb.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Kontakt
Mejla Johan Lindstedt

Inga fler jobb från Starweb AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga