Sunparadise Sverige AB · Publicerad 5 juli 2021

Om tjänsten

Sunparadise är en ledande producent som sedan 1985 utvecklat produkter i glas och aluminium för alla typer av fastigheter. I produktportföljen finner du balkongräcken, balkonginglasningar men även isolerade system till vinterträdgårdar och fasadsystem.

Sunparadise Sverige är en del av en större koncern, Sunparadise Group med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland, mm. Sunparadise Group ingår i det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan. Produktionen ligger i Turkiet och Polen men din arbetsplats kommer vara belägen på det svenska huvudkontoret i Malmö. Företagskulturen genomsyras av medarbetare som trivs och som visar stort engagemang för företaget och arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare arbetar du med aluminiumsystem och har ett nära samarbete med utesäljarna för att följa upp offerter som har skickats till kund. Du finns tillgänglig för att stötta i utesäljarenas offeringsarbete vilket innebär att du ritar & kalkylerar i LogiKal för att skapa underlag och sammanställa offerten utifrån vad kunden efterfrågar. Du tar även emot inkommande ordrar direkt ifrån kund där du ansvarar för hela processen från orderbekräftelse till kalkyl & offert. Rollen är primärt på kontoret men kundbesök kan förekomma i samband med större projekt hos befintliga kunder.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten
  • Är du byggtekniskt kunnig med praktisk erfarenhet inom bygg eller konstruktion alternativt har erfarenhet av försäljning inom byggteknik
  • Har god erfarenhet av kundkontakt
  • Om du har en eftergymnasial utbildning som byggingenjör, metallingenjör eller motsvarande är meriterande men inget krav.
  • Det är meriterande att ha arbetat med profilsystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Andra språkkunskaper kan vara meriterande.
Kontakt med kunder och fabrik är ett återkommande inslag i ditt dagliga arbete och därför är det viktigt att du är kommunikativ och duktig på att skapa relationer. Som person är du även noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt för att detaljer i produktionsritningar blir korrekta. Vidare ser vi gärna att du kan arbeta självständigt likväl som du uppskattar att samarbeta med dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Byggteknik, Malmö, metallingenjör, glad, aluminium, byggvaror, fasader, produktionsritningar, offert
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Sunparadise Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga