Tandläkarna Kockum & Kockum · Publicerad 21 sept 2020

Vill du arbeta med ekonomi i ett entreprenöriellt och välskött företag med trevliga kollegor? Trivs du i en tillväxtmiljö där det är korta beslutsvägar och högt i tak? Då kan tjänsten som ekonomichef hos oss vara den perfekta möjligheten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten som operativ ekonomichef hos oss är helt ny. Rätt person har därför fantastiska möjligheter att vara med och forma rollen. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter, som är mycket operativa och hands on, ingår framförallt att:
 • bistå arbetet med löpande redovisning och löneadministration
 • månads-, kvartals- och årsbokslut
 • skatte- och inkomstdeklarationer
 • koncernredovisning
 • framtagande och uppföljning av budget och prognoser
 • lönsamhetsuppföljning och analyser av de olika klinikernas verksamhet
 • övergripande ansvar för bolagets kassaflöde
 • delta i ev. förvärv och integrationer
 • se till så att lagar, regler och rekommendationer efterföljs
 • kontakt med revisorer och myndigheter
 • allmänna göromål på ekonomiavdelningen t.ex. kund- och leverantörsreskontra
Tjänsten är på heltid med placering på vår klinik i centrala Malmö. Du rapporterar till VD och tillika ägare, ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för två duktiga medarbetare. Tjänsten är förknippad med vissa månatliga arbetstoppar varför en privat situation som möjliggör flexibilitet avseende arbetstid är ett krav. Körkort och tillgång till bil är också ett krav då du ca en dag varje vecka arbetar på våra andra kliniker runt om i Skåne (Anderslöv, Båstad, Eslöv, Hörby, Landskrona, Lund, Tomelilla, Vellinge och Örkelljunga).

Kvalifikationer och personlighet
Du är civilekonom eller motsvarande och har relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, inom privata näringslivet. Något års erfarenhet från arbete på revisionsbyrå är meriterande liksom erfarenhet från företag med flera mindre juridiska enheter. Erfarenhet av arbete i affärssystem är ett krav och har du dessutom arbetat i XOR är det en fördel. Du talar och skriver svenska obehindrat, har goda kunskaper i MS Office och utomordentligt goda kunskaper i MS Excel.

Du har ett coachande ledarskap och har lätt för att arbeta både strukturerat och effektivt. Som person är du noggrann, prestigelös, rak, tydlig och entusiasmerande. Du har också nära till skratt och trivs i en entreprenöriell miljö som då och då innebär snabba kast.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:350203/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kockum & Kockum är en av södra Sveriges största tandläkarklinikkedjor med 11 kliniker och drygt 80 anställda. Vårt team består av allmäntandläkare, specialisttandläkare, hygienister och tandsköterskor med mycket bred kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder både förebyggande, funktionell och estetisk tandvård. Vi sätter en ära i att hålla oss uppdaterade vad gäller forskning och nya rön inom tandvård och använder oss av den senaste tekniken och beprövade metoder. Välkommen att läsa mer om oss på www.kockumochkockum.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga