TePe Munhygienprodukter AB · Publicerad 15 maj 2021

TePe har just köpt upp mer mark och bygger ut sin fabrik för att fortsätta växa, genom att fylla ytterligare flera tusentals kvadratmeter med nya maskiner och robotar. Här sker all utveckling och produktion i huset, och du behövs för att bidra med både kunskap och driv! Här får du möjligheten att påverka i högsta grad, har du idéer är de välkomna och TePe vågar satsa och vara i framkant. Detta är en drömplats för dig som vill vara nära tekniken, programmeringen och utvecklingen från a till ö!

Lokalisering: På TePes huvudkontor i Malmö

Din roll
TePe ska vara en sann kvalitetsupplevelse, idag och i framtiden. All design, utveckling och produktion sker i Malmö vilket ger kontroll över hela värdekedjan. TePe strävar efter att vara ledande i branschen vilket kräver innovativa idéer och expertis. Detta skapar möjligheter för dig i din roll, då ambitionen att testa nytt sker snabbt och beslutsvägarna är korta.

Som Automationsingenjör hos TePe blir du en del av ett team på ca 20 personer där 6 stycken automationsingenjörer tillsammans med projektledare, konstruktörer, maskinmontörer, elektriker och testingenjörer samarbetar för att gemensamt driva maskin- och teknikutveckling. Idag står ett hundratal maskiner i hallarna, men de blir fler och fler. För att nå våra framtida mål är allas röster och idéer är välkomna!

I denna spännande och omväxlande roll ingår bland annat uppgifter som:
  • Vara med i utvecklingsprojekt från a till ö, ca tre stycken parallellt.
  • Göra det du älskar, vilket är att knacka kod genom PLC-programmering.
  • Ansvara för att utforma och implementera styrsystem för nya produktionsmaskiner.
  • Genomföra driftsättningar av specialmaskiner till egen produktion.
  • Stödja vår produktion genom att felsöka befintliga maskiner och finna förbättringar i befintliga program.
Vem är du?
För att lyckas I denna roll så önskar vi att du en eftergymnasial yrkes- eller högskoleutbildning inom automation eller en ingenjörsexamen inom närliggande område. PLC-programmering har du med dig sedan tidigare och du har arbetat med utveckling av maskiner eller system. Du kan kommunicera på så väl svenska och engelska, samt har drivet och huvudet som behövs för att vara med på vår resa.

Vi har såklart fler önskemål men är anpassningsbara för rätt person!

Hur du söker
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, dock med sista ansökningsdag 30/6 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Om TePe
TePe Munhygienprodukter AB är ett privatägt företag grundat 1965. Vår vision, "to bring healthy smiles for life by inspiring good oral health", handlar om att människor ska kunna behålla sina tänder hela livet. Därför arbetar vi för ökad medvetenhet om förebyggande tandvård, interdental rengöring och munhälsans betydelse för allmänhälsan. Med våra funktionella produkter och lösningar vill vi göra god munhälsa möjlig för alla. Vår välkända mellanrumsborste, tillsammans med våra tandborstar, specialborstar och tandstickor, används dagligen av konsumenter och tandvårdsexpertis i 60 länder världen över. TePe har 370 anställda och omsätter ca 900 MSEK.

Vi letar efter begåvade proffs. Men vi tror att du drivs av något mer - kunskapen kring att ditt dagliga arbete är användbart i världen. På TePe möts många olika kompetenser och viljor, var och en med sina egna ansvarsområden. På jobbet värdesätter vi:
  • Respekt: Vi respekterar våra medarbetare och deras skyldigheter, skillnader och åsikter - det finns en anledning till att vi alla är här
  • Engagemang: Vi står upp för TePe, kollegor, kunder och partners med engagemang, flexibilitet och vilja att ge det lilla extra.
  • Kostnadseffektivitet: Vi värderar våra resurser på kort och lång sikt och hanterar företagets pengar och våra kollegers tid med bedömning och omtanke.
  • Ansvar: Vi skapar förtroende och möjligheter genom att ta ansvar för vårt arbete. Vi tar också ansvar för vår arbetsmiljö och vår omgivning.
Om du inte redan har fått en bra känsla för vem vi är, gå till vår webbplats http://karriar.tepe.com.Här kan du läsa mer om vem vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du vara en del av oss på TePe!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga