TePe · Publicerad 22 feb 2021

Om rollen
Som HR Business Partner arbetar du i en kvalificerad och bred generalistroll mot avdelningarna sälj och marknad där du stöttar chefer och ledare i att göra skillnad i frågor som rör hela HR-området. Du arbetar nära verksamheten och är med som HR-part i det dagliga arbetet. Du tycker om omväxlingen och är inte rädd för att våga utmana i ditt arbete och prova nya sätt för att effektivisera processer och arbeta smart långsiktigt. Tempot är stundtals högt och arbetet präglas av tillväxt och ständig förbättring.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Coacha och stötta chefer i deras arbete
  • Säkerställa kompetensutveckling och kompetensförsörjning
  • Rekrytering
  • Introduktion och onboarding
  • Arbetsrätt
  • Arbetsmiljö, fysisk och psykosocial
  • Rehabärenden
  • Driva och delta i HR-projekt inom exempelvis välmående, medarbetarengagemang, internkommunikation och digitalisering.
  • Driva och medverka i att kontinuerligt utveckla rutiner, arbetssätt och processer inom HR och därmed underlätta även för chefer.
Arbetsmiljön är starkt förankrad i värderingar och dessa är levande i vardagen där mycket fokus läggs på samarbete, relationer och nyfikenhet. Företagskulturen genomsyrar hela organisationen. Här kommer du till ett företag med engagerade, drivna och kunniga kollegor.

HR-teamet är ett positivt gäng som gärna utmanar för att komma framåt och som tror på vikten av att samverka för att nå bästa resultat!

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har du en eftergymnasial utbildning inom området och har i ditt arbete hanterat bredden i HR frågorna. Vidare är du van vid att arbeta nära verksamheten i en operativ roll och är tycker om att omsätta organisationens mål till HR-aktiviteter. Som person är du duktig på att bygga långsiktiga relationer genom ödmjukhet och prestigelöshet. Vidare arbetar du självständigt och är van att ta ansvar för ditt område.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vilka är vi?
TePe Munhygienprodukter AB är ett privatägt företag grundat 1965. Vår vision, ”to bring healthy smiles for life by inspiring good oral health”, handlar om att människor ska kunna behålla sina tänder hela livet. Därför arbetar vi för ökad medvetenhet om förebyggande tandvård, interdental rengöring och munhälsans betydelse för allmänhälsan. Med våra funktionella produkter och lösningar vill vi göra god munhälsa möjlig för alla. Vår välkända mellanrumsborste, tillsammans med våra tandborstar, specialborstar och tandstickor, används dagligen av konsumenter och tandvårdsexpertis i 60 länder världen över.

Ansökan
Då urval sker löpande uppmuntrar vi dig att söka så snart som möjligt på www.wise.se, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 mars 2021
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga