Telavox · Publicerad 5 sept

Poolia söker för rekrytering till Telavox en proaktiv och affärsorienterad CFO med ett stort intresse för ledarskap, processutveckling, business controlling och affärsstöd. Tjänsten är på heltid och placerad vid huvudkontoret i Malmö.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du få en central roll i Telavox fortsatta internationella expansion? Söker du en framgångsrik koncern med god lönsamhet?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en expansiv och framgångsrik koncern. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt som externt.

Som CFO ansvarar du för enheten Business Services där områdena Accounting, Controlling, Business Development, Legal och Internal IT ingår. Totalt har du ett personalansvar för cirka 20 medarbetare och 4-6 direkt underställda.

I dina ansvarsområden ingår bland annat:
 • Aktivt stödja CEO och övriga ledningsgruppen inom dina ansvarsområden
 • Leda, utveckla och inspirera cheferna och medarbetarna inom dina enheter
 • Utveckla Business Controlling och Business Development funktionerna samt KPI:s
 • Ekonomisk rapportering till ledning och styrelse
 • Vidareutveckla och optimera processer, rutiner och IT-stöd inom dina ansvarsområden
 • Säkerhetsställa en hög kvalitet och effektivitet inom Accounting funktionen
Du rapporterar till CEO och du ingår i koncernens ledningsgrupp.

Vissa resor till bolagen i Danmark, Norge, Finland och Storbritannien ingår i tjänsten.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med gedigen kompetens inom redovisning, business controlling, verksamhetsutveckling och affärsstöd.

Vi söker dig som nu vill ta nästa steg i din karriär och ser CFO-rollen som ett naturligt utvecklingssteg. Du har troligen minst 5 års relevant erfarenhet. Tidigare erfarenhet som revisor, ekonomichef, controllerchef eller CFO i ett tillväxtbolag och/eller i en internationell miljö är värdefullt. Vi vill att du har tidigare chefserfarenhet.

Du har goda ledaregenskaper och ett genuint intresse av att utveckla dina chefer och medarbetare. Du har tidigare erfarenhet från verksamhets- och IT-projekt.

Tjänsten kräver att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik som CFO för Telavox tror vi att du är:
 • Proaktiv och affärsorienterad
 • Kommunikativ, relationsskapande och förtroendeingivande
 • Utvecklingsorienterad
 • Drivande och självgående med en hög arbetskapacitet
 • Analytisk och strukturerad
 • Prestigelös och serviceminded
Telavox

Telavox utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, så bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.

Vi vill att ni ska kunna fokusera på passion, mål, personal och kunder istället för kommunikationspusslet. Därför har vi ersatt branschens långa inköpsprocesser, komplicerade integrationsprojekt och onödiga installationer, med användarvänlighet och wow-känsla.

Vi var molnbaserade redan från början 2002 och behöver inte lägga tid på att anpassa oss till den digitala förändring som vi har varit med att driva fram. Våra kommunikationslösningar utmanar gamla idéer och underlättar redan vardagen för över 250 000 användare.

Telavox omsatte 2017 ca 410 Mkr och har ca 240 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Storbritannien. Läs mer på telavox.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga