Tradebanco · Publicerad 26 maj 2020

OM TJÄNSTEN

I rollen som nordisk Försäljningschef ansvarar du för all försäljning i Norden. Ditt säljteam består av 8 personer. Du ansvarar själv även för en del av våra nyckelkonton, varför din erfarenhet som tidigare/nuvarande key account manager är viktig. Du rapporterar till VD och ingår i Tradebancos ledningsgrupp där du driver försäljningsperspektivet. Placering i Malmö.

Du har en central roll i företaget och kommer, tillsammans med vår VD och marknadschef, driva Tradebancos affärsutveckling framåt. Du ansvarar för att utveckla försäljningsarbetet där långsiktig, lönsam tillväxt står i fokus. Självklart har du ansvar för budget och resultat på de marknader vi bearbetar och tillsammans med KAM och våra brand managers utarbetar du kund- och kanalplaner. I arbetet ingår även personalansvar för försäljningsavdelningen som du leder, inspirerar och stöttar.

Som ledare är du drivande, lyhörd, coachande, prestigelös samt engagerad och ansvarstagande - allt för att vi tillsammans ska lyckas stärka vår position på marknaden och nå uppsatta tillväxtmål.

Vi erbjuder dig
  • chansen att få fortsätta utveckla ett starkt och självgående säljteam om 8 personer
  • en organisation med kompetenta kollegor och långsiktiga ägare med tillväxtambitioner
  • en plats i ledningsgruppen och chans att påverka Tradebancos framtid
  • möjlighet att påverka och bidra med strategi, kompetens och dina tankar kring morgondagens försäljning inom skönhetsbranschen
Om dig - Egenskaper & Erfarenheter
Du driver dig själv och ditt team framåt för att nå gemensamma mål samtidigt som du kan lyssna på och stötta dina medarbetare. Du utstrålar positiv attityd och har lätt för att samarbeta! Genom ditt ledarskap bidrar du till en inspirerande miljö och positiv stämning.

Du har lång erfarenhet av att förhandla med professionella inköpare. Du trivs med, och känner dig bekväm i, förhandlingsrollen där du är mycket skicklig på avslut. Du ärdrivande med målet i fokus och har en god förmåga att skapa och bibehålla goda affärsrelationer.

Din strategiska höjd i ditt säljarbete och vana av att fatta kloka beslut är bland annat det som byggt ditt starka renommé inom branschen speciellt gällande försäljning mot nyckelkonton. Avgörande för att du ska trivas och bidra i denna roll, är att du har ett genuint intresse för människor, är tydlig i ditt arbete internt och externt, samt har en passion för affärer i stort. Som ledare och medlem i Tradebancos ledningsgrupp behöver du karaktäriseras av egenskaper såsom lyhörd, analytisk, handlingskraftig, engagerad, ansvars- och måldriven. Du har även förmågan att prioritera och fatta affärsmässiga beslut.

Krav i korthet:
  • framgångsrik bakgrund av strategisk försäljning inom dagligvaruhandeln
  • goda referenser som betygar dina egenskaper som key account manager och/eller försäljningschef
  • ett genuint intresse av att inspirera och ge förutsättningar för att ditt säljteam ska finna motivation, trygghet, ansvarskänsla och viljan att göra vad som krävs att nå uppsatta mål och resultat
  • ett självklart fokus på att det är ett starkt lag som lyckas, samtidigt som att du är tydlig, effektiv och van av att fatta sunda beslut
  • kommersiellt fokus och omfattande kunskap gällande vår slutkunds köpbeteende
  • god förståelse och insikt i dina kunders vardag, utmaningar och behov
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Tradebanco AB är ett ledande distributörsföretag på den svenska skönhetsmarknaden med en bred produktportfölj innehållande flera ledande varumärken från internationella partners. Vårt sortiment innehåller ett brett spann av skönhetsprodukter med allt från dofter och kosmetik till hud- och kroppsvård, solskydd och hårvårdsprodukter. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1946, nu med drygt 70 års erfarenhet av branschen. Vårt kontor och lager är lokaliserat i Malmö och med säljare runt om i landet. Våra varumärken säljs på en mängd olika kanaler, både i fackhandel, på apotek och dagligvaruhandel samt online. Läs mer om våra varumärken och få mer känsla för företaget på www.tradebanco.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga