Trafikverket · Publicerad 20 sept

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter
Leda och samordna projekt med syfte att ta fram bedömning, konsekvensanalys och plan samt beslutsunderlag för signalartiklar i Trafikverkets järnvägsanläggning.

Samordna kontakter mellan UHtsi (Underhåll teknik och miljö signal) och Il (Inköp och logistik). Ansvara för samordning och uppdatering av bristlistor. Samordna information till berörda inom Trafikverket.

Ha ett utpekat ansvar för signalkomponenter inom gruppen "Signaler och tavlor"

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning, minst 180 hp med teknisk inriktning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av signalteknik och signaltekniska komponenter

Meriterande är att du har kunskap och erfarenhet i projektering, standardisering, regelverk, kravskrivning och arbeten i signalanläggningar.

Det är viktigt att du har hög ansvarskänsla, är resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och har förmågan att ge råd och stöd till andra inom sakområdet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du bör ha minst B-körkort

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2016-09-26

Upplysningar

Enhetschef Anders Petersson
010-123 9283

Saco Jonas Sjöholm
010-123 8380

ST Stefan Kratz
010-124 1783

SEKO Urban Haglund
010-124 1702
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga