Travel Impact · Publicerad 29 okt 2019

Travel Impact söker en internationell mediasäljare!
Hos oss ingår du i ett team där vi ställer upp för varandra och arbetar mot gemensamma mål. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett expanderande bolag med internationella kontaktytor. Utöver möjligheten att kunna påverka din egen lön får du stor frihet att utifrån övergripande direktiv själv sätta upp en strategi och handlingsplan för att nå målen. Vi arbetar för att ha en familjär känsla med mycket energi på jobbet. Fokus ligger på att vilja utvecklas samt nå och överskrida uppsatta försäljningsmål.

Internationell relationsbyggare
Till vårt team söker vi nu en internationell relationsbyggare med god förståelse för digital marknadsföring som får en kick utav att göra affärer! Du kommer jobba mot internationella marknader inom och utanför Nordens gränser och göra affärer med flera av världens ledande varumärken inom resesektorn ofta i ett nära samarbete med internationella mediabyråer.

Du ansvarar för att bygga upp din egen kundstock och har eget budget- och resultatansvar. Varje kund/affär är unik så du måste vara problemlösare och kunna identifiera och finna den bästa annonseringslösningen för varje enskild kund. Hos oss får du en viktig roll och förväntas bidra till att nå högt satta tillväxtmål för verksamheten.

Warrior spirit
Som person måste du ha ett stort driv, vara envis/uthållig och vara bekväm med siffror och teknik. Vår produkt är i vissa fall en obeprövad annonseringskanal för kunderna så det tar både ett och två samtal innan man vunnit kundens förtroende. Det gäller att aldrig ge sig, att ha en riktig warrior spirit. Du brinner för att skapa nöjda kunder och har känsla för kvalitet, detaljer och trender.

Tekniska lösningar
Vi arbetar mycket med data och tekniken som verktyg för att skapa resultat för kunden. Det är därför viktigt att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och digitala verktyg. En stor del av ditt arbete blir att se möjligheterna att använda de tekniska lösningarna för att maximera kampanjernas resultat.

Säljutbildning
Du ingår i ett team med över 10 års erfarenhet av online annonsering riktad mot resebranschen och kommer rapportera direkt till vår Head of Sales. För att lyckas kommer du i början av din anställning genomgå en säljutbildning. Därefter kommer du ha tillgång till en erfaren försäljningschef som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Förkunskaper
Då du kommer jobba mot internationella marknader är det viktigt att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och kan hantera MS Office – speciellt Excel.

Om Travel Impact
Travel Impact grundades 2010 och representerar idag Nordens största resesöksajter med flera miljoner aktiva resenärer varje månad som planerar och bokar sin resa online.

START: Snarats möjligt

PLATS: Du kommer att arbeta från kontoret i Malmö.

LÖN: Lönen består av fast och rörlig del som reflekterar kvalifikationer och prestationer
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga