Trianon · Publicerad 18 maj 2020

Om oss
Trianon är ett entreprenörsdrivet och expansivt fastighetsbolag som grundades 1973 och som äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. Vi verkar för ett hållbart boende och en hållbar stadsutveckling för både människa och samhälle - alltid med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, lyhördhet och hög servicenivå. Idag är vi börsnoterade och vårt fastighetsbestånd på 360 000 kvm har ett marknadsvärde på 8,4 Mdkr, vi är cirka 60 medarbetare och har huvudkontor i Malmö. Med engagemang, nytänkande och mod som värdegrund vill vi på Trianon göra Malmö till en ännu bättre plats att bo och verka i. Känner du som vi, hoppas vi att du söker denna tjänst. För mer information se www.trianon.se

Angelicagruppen är en entreprenörsdriven fastighetskoncern som är mitt uppe i en spännande utveckling med fokus på tillväxt genom fastighetsförvärv och nyutveckling. Fastigheterna är primärt koncentrerade till Malmö- och Staffanstorpsområdet, men sträcker sig ända upp till Arvika. Fastighetsbeståndet består för närvarande av drygt 50 000 kvm. Ekonomifunktionen sköter även ekonomin för flertalet andra bolag.

Båda bolagen växer och behöver förstärka sina ekonomiavdelningar med vardera en tjänst som ekonomiassistent. Båda bolagen har kontor i centrala Malmö där tjänsterna är placerade.

Mer om tjänsten
Som ekonomiassistent arbetar du brett med ekonomi och tillhör ekonomiavdelningen. Du arbetar självständigt och kommer att få ansvar för ett antal bolag. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara
  • Löpande bokföring
  • Upprätta, kontera och registrera bokföringsunderlag
  • Kundreskontra inklusive fakturering och påminnelser
  • Leverantörsreskontra och kontering av leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Månadsbokslut med periodisering, avstämning och momsredovisning
  • Årsredovisningar och deklaration
  • Diverse administration
Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi antingen på gymnasiet eller på högre nivå, samt har något eller några års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas i rollen. Du har sinne för siffror, är ordningsam, strukturerad, ansvarstagande, självgående, kommunikativ med god samarbetsförmåga samt har förmågan att förstå helheten och se samband. Dessutom är du en van användare av affärssystem och hanterar Excel väl.

Har du frågor om tjänsterna är du hjärtligt välkommen att kontakta Anette Nilsson, 070-869 43 49 eller Anna-Lena Mårtensson, 040-631 04 21. Sista ansökningsdag är 2020-06-30, men urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga