Välrenommerat Skånskt bolag · Publicerad 8 sept 2020

På uppdrag av vår kund, tillika ett stabilt och välrenommerat skånskt bolag söker vi nu en duktig Transportledare. Verksamheten består idag av cirka 100bilar och kunderna är allt från privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.

Ditt uppdrag
Du blir en del av ett team om fyra personer/transportledare vars huvudsakliga ansvar är att se till att den dagliga driften fungerar som den ska och att vi på så sätt skapar nöjda och återkommande kunder. Du tar emot orders, planerar och fördelar bilar/resurser och löser eventuella problem och hinder som uppstår i driften. I din roll som Transportledare har du stora kontaktytor och mycket av din tid spenderar du på att via telefon och mejl kommunicera med kunder och chaufförer.

Din profil
Vi söker dig med god erfarenhet av att i realtid jobba koordinerande, kommunikativt och problemlösande. I rollen som transportledare är din förmåga att hantera flera processer, kunder och frågeställningar parallellt en viktig egenskap för att lyckas. Vi söker dig som är noggrann och ordningsam och samtidigt klarar att leverera hög service mot kunder och kolleger, även när tempot stundtals är högt. Då du och dina kolleger ansvarar för majoriteten av bolagets kundkommunikation är det viktigt att du är förtroendeingivande som person, har en professionell inställning och en förmåga bygga långvariga relationer.

Vi ser helst att du har erfarenhet av transportledning/trafikplanering i någon form. Kanske har du istället erfarenhet av ett annat yrke där du arbetat problemlösande, kommunikativt och koordinerande under emellanåt pressade omständigheter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2020-09-30. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta Björn Jonasson på bjorn.jonasson@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga