ValueOne AB · Publicerad 8 aug

ValueOne utvecklar och effektiviserar våra kunders Supply Chain. Våra verksamhetsområden är: utveckling av företags supply chain vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens samt uthyrning av inköps- och logistikkonsulter och stöd vid rekrytering av inköpare och logistiker.

ValueOne fortsätter att växa! Till vårt Malmökontor i Västra hamnen söker vi nu en driven Regionchef som tillsammans med oss vill vidareutveckla vårt erbjudande i Öresundsregionen. Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden.

Ansvarsområde
Dina huvudsakliga ansvarsområden blir att vårda befintliga kundrelationer, identifiera nya affärsmöjligheter samt utifrån marknadens behov och tillsammans med vår försäljningschef vidareutveckla ValueOne’s erbjudande. Du kommer att utgå från vårt Malmökontor i Västra Hamnen.

Arbetsuppgifter
  • Vidareutveckla ValueOne’s befintliga kundrelationer och erbjudande i Öresundsregionen med omnejd
  • Bevaka marknaden för att identifiera nya affärsmöjligheter
  • Boka och genomföra kundmöten för att förstå behov samt presentera ValueOne’s erbjudande
  • Utifrån våra kunders behov upprätta kravprofiler och jobbannonser
  • Bidra till att vidareutveckla ValueOne’s erbjudande för att stärka positionen på alla marknader
  • Genomföra och medverka i intervjuer med konsulter och kandidater
Erfarenhet
Vår nya Regionchef stimuleras av att jobba självständigt och är resultatinriktad. Du trivs i kundmötet där du identifierar behov samt är bra på att bygga nätverk för att skapa möjligheter till försäljning. En hög servicenivå och kundfokus är självklarheter för dig. Förmodligen är du i början av din karriär men har hunnit skaffa dig ett par års erfarenhet från en motsvarande roll på ett företag till exempel verksamt inom managementkonsulting, bemanning eller rekrytering. Har du erfarenhet av arbetsuppgifter inom inköp eller logistik så är det starkt meriterande. Vi ser gärna sökande med en eftergymnasialutbildning inom Supply Chain Management eller ekonomi.

Rollen
Du som söker rollen som Regionchef vill arbeta i ett framgångsrikt och expansivt företag som kombinerar kunskap och erfarenhet med en stark vilja att utveckla och effektivisera våra kunders Supply Chain. För att lyckas med uppgiften är du en person som gillar att ta stort eget ansvar, har ett starkt kommersiellt driv och ett engagemang utöver det vanliga. Vi vill att våra kunder upplever oss som jordnära och enkla att samarbeta med därför är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd och lösningsorienterad. Du gillar människor, mångfald och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Vi erbjuder
ValueOne’s kunderbjudande bygger på självupplevda erfarenheter från tidigare linjeroller inom Supply Chain Management och du kommer att arbeta i en kunskapsfylld, dynamisk och spännande miljö med korta beslutsvägar. Vi är starkt kunddrivna och vårt arbete präglas av kvalitet, ett personligt bemötande och en vilja att ständigt utvecklas för att möta marknadens behov. Vi erbjuder en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt och ett självständigt arbete där kompetenta, stödjande och engagerade kollegor alltid finns nära till hands.

Är du intresserad?

Ansök gärna redan idag via www.valueone.se men senast den 25 september. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske tidigare. Skicka ansökan med CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du passar i denna roll. Om du har frågor så ring gärna Fredrik Andersson på 073-222 64 30 eller Christer Atterström på 070-219 13 66 . Vi ser mycket fram emot att höra från dig!

Sökord: ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand rekrytering recruitment search bemanning consultant consult
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga