Verahill AB · Publicerad 8 juli 2020Jurister sökes till Verahill Familjejuridik i Malmö - en modern utmanare!


Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften men vi breddar systematiskt vår verksamhet för att kunna hjälpa våra kunder genom hela livet. Vår processgrupp arbetar i dagsläget framförallt med barnrätt och bodelningstvister under ledning av vår processchef Helena Kumblad, tidigare advokat och specialist inom tvångsmål.

Vi söker just nu jurister till Malmö, där vi inom kort kommer att flytta till nya centrala lokaler med utsikt över takåsarna och plats för nya stjärnor! Är du en slipad processräv inom vårdnads- boende- och umgängestvister, arvstvister och tvistiga bodelningar, fel i fastighet respektive bostadsrätt, konsumenträtt, hyresrätt eller fordringsrätt så vill vi gärna träffa dig! Har du erfarenhet av ekonomisk familjerätt eller något annat rättsområde som är relevant för privatpersoner så är det också av stort intresse.

Vi välkomnar även nyexaminerade blivande stjärnor, det viktiga är att du deltar i vår fantastiska resa med driv och engagemang

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för den som hoppar på resan förväntas ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-08-23. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!

Isak Selander, kontorschef
Mail: isak.selander@verahill.se
Telefon: 010-174 10 38

W W W . V E R A H I L L . S E
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga