Visma Enterprise AB · Publicerad 5 juni

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

Som teknikkonsult ingår du i ett team med 7 kollegor och du rapporterar till Consultant Manager . Tillsammans arbetar ni med teknisk installation och uppgraderingar i applikationen Sesam som är ett marknadsledande system för hjälpmedelshantering. Förutom uppgraderingar och installationer innefattar tjänsten även felsökning i kundmiljö, utbildning mm. Vi arbetar främst med kunder inom den publika sektorn, kommuner och landsting.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Hantering av inkommande ärenden via telefon, mail samt i Super Office Customer Service
 • Utredning och felsökning enligt kundens problemställningar
 • Att ha ansvar för att eskalera ärenden vidare till utvecklings- alternativt konsultteam
 • Uppföljning av ärenden med en nära dialog med kunden
 • Testning av löpande buggar och övriga anpassningar i systemen
 • Att ha en löpande dialog med kund samt produktägare för att skapa förbättringar i systemen
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är projektorienterad, utåtriktad och noggrann. Du har hög servicekänsla och är självgående. Vidare tror vi att du är en lättlärd lagspelare som sprider positiv energi. Du tar initiativ till - och genomför - förändringar som leder till förbättrade processer, bättre tillgänglighet och kundnöjdhet. Vi tror att du ser vikten av din roll och värdet i god leverans till kund. I rollen kommer du dagligen ha kontakt med användare, varför vi gärna ser att du är social och duktig på att förmedla teknisk kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom IT/teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Windows Server/Active Directory
 • MS SQL Server
 • Nätverk och Datakommunikation
 • PowerShell
 • IT-säkerhet och övergripande säkerhetstänkande
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar

- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 Juni 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stellan Ekholm, Consultant Manager stellan.ekholm@visma.com
0705475425

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga