WorkWeb · Publicerad 6 apr 2020

För kunds räkning söker vi nu efter en KMA (kvalité, miljö och arbetsmiljö) -som kommer att arbeta i en bred och varierad roll.

Företaget söker även Snickare och Arbetsledare inom Entreprenad/Bostad

Arbetsuppgifter
Företaget söker dig som vill driva, utveckla och genomföra kvalitets, miljö och arbetsmiljö förbättringar. Du erbjuds möjlighet att påverka ditt arbete i syfte att nå ständiga förbättringar och hållbara lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt förbättringsarbete av företagets kvalitets- och miljöarbete.

Du kommer att stötta organisationen och dina kollegor i riskanalyser, ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner, samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer även att projektleda inom olika företagsövergripande verksamhetsutvecklingsprojekt.

Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Malmö och rapportera till Personalchefen.

Om dig
Du brinner för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete.
Vi söker dig med några års erfarenhet från liknande roller, gärna ifrån byggbranschen. Du har relevant högskoleutbildning, gärna med bygginriktning. Du kan även tidigare haft en produktionsledande befattning inom branschen med ett stort intresse för KMA. Du har god kunskap gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom projektledning inom verksamhetsutveckling.

Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och skrift, och har god förmåga att vara tydlig. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder dig en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité-, miljö- och arbetsmiljömedvetenhet. Hos oss får du möjligheten att jobba på ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Om företaget

Företaget är verksamma i hela Skåne och fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. De är idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr, vilket gör företaget till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Huvudkontoret finns i Malmö och har även lokalkontor nära deras kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Malmö.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 maj 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga