Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 26 okt

Vill du arbeta i ett bolag som ständigt utvecklas och som även ger sina medarbetare den möjligheten? Vill du ha en roll med varierade arbetsuppgifter där du involveras i projekten från början till slut? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

BCA Entreprenad växer och vi söker därför efter en ytterligare entreprenadingenjör till deras team i Malmö. Du kommer att ingå i företagets betongavdelning där du involveras i varierade projekt som exempelvis broar, kajer och andra typer av betongkonstruktioner.

I ett nära samarbete med projektchefen och produktionschefen arbetar du som entreprenadingenjör i projektens alla faser; från planeringsstadiet, under produktionsdelen fram till att projektet är tekniskt avslutat. Du har mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer och arbetet sker till stor del ute på etableringarna där dina projekt sker.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Inköp av material, underentreprenörer och maskiner
  • Upprätta planeringsunderlag
  • Anbudsinlämning
  • Kalkylering
  • Sammanställning av prognoser och kostnadskalkyler för olika skeden av processen
  • Uppföljning
Din profil

Vi söker dig som vill lära dig så mycket som möjligt och som vill arbeta på ett bolag där den möjligheten ges. I ditt arbete är du affärsmässig, engagerad och du ser hellre lösningar än problem. Eftersom din roll innebär stort ansvar och en vardag där mycket händer krävs det att du har struktur men även en flexibilitet att prioritera om det du tidigare har strukturerat upp. Slutligen söker vi dig som är kommunikativ och som har en god förmåga att samarbeta, internt såväl som externt.

Krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Körkort B
  • Intresse för arbetsmiljö
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BCA Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt har de närmre 60 medarbetare med specialistkompetens inom ovan nämnda områden. Bolaget vill att deras medarbetare ska trivas på sitt arbete och som anställd får du stora utvecklingsmöjligheter genom exempelvis vidareutbildningar och större ansvar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga