Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 10 sept

Vill du arbeta med att utveckla Sveriges järnvägar? Vill du arbeta i en roll där även du får utvecklas? BCA Entreprenads expansiva resa fortsätter och vi söker därför efter ytterligare en platschef till deras järnvägsavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef på BCA Entreprenad ingår du i en projektgrupp och projekten rör sig oftast om växel- och spårbyten, stängsel och slipersbyten. Ditt ansvar ligger bland annat i att arbetsleda ditt team, leda och planera produktionen och säkerställa att lagar, regler och föreskrifter gällande ex kvalitet, miljö, brandskydd och arbetsmiljö följs. Arbetet innebär mycket kundkontakt och samarbete med representanter för andra teknikgrenar. Resor ingår till stor del i tjänsten under vissa faser av projekten.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Arbetsledning
  • Delaktig i kalkyl
  • Ledning och styrning av projekt
  • Resultatförbättring och kostnadseffektivisering
  • Uppföljning, kontroll och dokumentation
Din profil

Vi söker dig som vill utvecklas och som trivs med att arbeta i en roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har en god förmåga att leda både dina projekt och dina medarbetare eftersom du är kommunikativ, lyhörd och kan hjälpa ditt team att skapa förutsättningar för att även de ska utvecklas. I ditt arbete är du engagerad, affärsmässig och du ser saker ur ett helhetsperspektiv. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill följa med på BCA:s fortsatta resa.

Krav
  • Erfarenhet av en ledande befattning inom anläggning alternativt järnväg
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BCA Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt arbetar drygt 60 medarbetare med specialistkompetens inom ovan nämnda områden. BCA Entreprenad strävar efter att deras medarbetare ska trivas på sitt arbete och som anställd erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter genom exempelvis vidareutbildningar och större ansvar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga