Zumtobel Group · Publicerad 7 sept

Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet.

Zumtobel Group i Norden har försäljningsorganisationer i Sverige, Norge och Danmark. Vi säljer även i Finland, Island och Baltikum. Totalt är vi ca 110 medarbetare. Till vårt huvudkontor i Malmö, där vårt nordiska Support Centre är placerat, söker vi nu en driven Innesäljare som främst ska arbeta med våra norska kunder.

Customer Service teamet ansvarar för att ge våra kunder en kvalificerad information om våra produkter. Där igenom styrs kunden till en optimal och hållbar belysningslösning. Vår främsta arbetsuppgift är att lägga in kundorder i vårt affärssystem SAP och följa upp dessa till leverans. I arbetsuppgifterna ingår även till viss del kalkylarbete och visst registerunderhåll. Kundservice representerar kundens röst in i företaget och är därmed en viktig länk mellan kund och leverantör.

Vi söker dig som är en relationsbyggare, tycker om att samarbeta med andra och har ett stort kundfokus. Du måste vara van vid att arbeta i team och ha erfarenhet av försäljning och Customer Service. Som person är du positiv, flexibel och lösningsorienterad. Genom ditt engagemang är du personen som förverkligar Customer Service primära mål: nöjd kund!

Vi tror att du har minst gymnasieexamen eller motsvarande, gärna med el-teknisk inriktning och ett par års erfarenhet från Customer Service. Kunskap om belysning är meriterande. Du måste ha mycket goda språkkunskaper i något av de nordiska språken och engelska i både tal och skrift. Vi räknar med att du har goda kunskaper inom MS Office. Kunskaper i norska och i affärssystemet SAP är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du uppträder på ett affärsmässigt sätt, är en god team player och med förmåga att ha många ärenden på gång samtidigt utan att tappa kontrollen!

Våra kärnvärden är Passion-Performance-Partnership och det är mycket viktigt att du delar dessa med oss!

Frågor om tjänsten: Besvaras av Agneta Andersson, ansvarig för Customer Service, på tel: 040-649 20 82

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 20 september.

Mer info om Zumtobel Group? Besök vår hemsida: www.zumtobelgroup.com

This role offers a competitve salary and career progression opportunities.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice

Inga fler liknande jobb tillgängliga