RevisionsPartner Skaraborg AB · Publicerad 7 sept 2020

Vill du välkomnas in i ett bolag som har ett avslappnat och positivt arbetsklimat med god laganda? Då ska du söka jobb hos oss på RevisionsPartner. Vid din sida har du positiva, engagerade kollegor och inte minst en bred kunskap. Vi arbetar för att ligga i framkant med den digitala utvecklingen i branschen. Hos oss blir du synlig och betydelsefull.

RevisionsPartner är en redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Lidköping, Mariestad och Skara som riktar sig till små och medelstora företag. Vi är en fullservicebyrå med 11 medarbetare varav 4 är kvalificerade revisorer, 1 är revisorsassistent och 6 är redovisningskonsulter. Med stor servicekänsla och ett starkt engagemang hjälper vi våra kunder med långsiktiga samarbetslösningar som passar alla företag, såväl små som stora. Företaget har medarbetare med en lång erfarenhet inom yrket från en av landets ledande byråer.

För oss är respekt, utveckling, laganda, engagemang, frihet under ansvar och livsbalans viktiga värderingar. Vi tror att sunda värderingar i en öppen och tillåtande arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra, är helt avgörande för att personalen ska trivas och utvecklas.

Om tjänsten:
Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du arbetar självständigt men tillhör samtidigt ett kundteam med gemensamt ansvar för kunden.

I rollen som redovisningskonsult servar du våra kunder med allt från löpande bokföring, lön, bokslut, årsredovisning, deklarationer och rådgivning och dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan dessa tjänster.

Det finns goda möjligheter till vidareutveckling för den som i framtiden vill bli auktoriserad redovisningskonsult.

Placeringsort är Mariestad eller enligt överenskommelse.

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en serviceinriktad person som är kommunikativ och tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter samt kan hantera flera uppdrag samtidigt. Vidare är du en person som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och inte lämnar något ogjort.

För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning som redovisningskonsult ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Formella krav:
  • Yrkesförberedande eftergymnasial utbildning inom redovisning/bokföring eller motsvarande praktisk yrkeserfarenhet.
  • Universitet/högskoleutbildning är en merit men inget krav.
  • Erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå är meriterande
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • Kunskap inom Vismas programvaror, Fortnox och erfarenhet av system för elektronisk fakturahantering är meriterande
Vi erbjuder:
  • Generösa anställningsvillkor
  • Årligt friskvårdbidrag, 5 000 kr
  • Fri personalfika
  • Kontinuerlig vidareutbildning
  • Personalsociala aktiviteter under året
Din ansökan:
Välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast fredag 18 september.

Ansökan lämnas till: niklas.nasholm@revpartner.se

Frågor kring tjänsten ställs till Niklas Näsholm på mail ovan eller telefon 073-6610203.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 sept 2020
Ort
Mariestad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från RevisionsPartner Skaraborg AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga