Danske Bank · Publicerad 19 okt

Har du ett brinnande intresse för att hjälpa dina kunder nå sina mål? Vill du vara med och utveckla Danske Banks position i Västra Östergötland? Då kanske du är vår nästa Kundansvarig inom skog och lantbruk!

Danske Bank är en bank med ambitioner. Vi växer nu i Västra Östergötland, och söker en erfaren Kundansvarig för att förstärka vårt engagerade team. Vi erbjuder våra kunder ett tydligt lokalt engagemang, korta beslutsvägar och ett flexibelt nytänkande i vassa bankprodukter. Vi söker därför efter dig som i varje led strävar efter att uppfylla kundernas behov och ge dem bästa tänkbara råd. Arbetsplatsen kännetecknas av viljan att göra skillnad, och tillsammans brinner vi för att hjälpa våra kunder nå sina mål.

I rollen som Kundansvarig erbjuder vi dig möjligheten att utveckla en portfölj med nya och befintliga företagskunder inom vårt skogs- och lantbrukssegment. Du har helhetsansvar för dina kunder när det gäller kundnöjdhet, lönsamhet och utveckling av affären. Du skapar värde för dina kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har ett offensivt affärsdriv, hög kompetens inom lantbruksekonomi och en stark förankring inom svenskt lant- och skogsbruk. Som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att alltid leverera högsta kvalitet med personlig service både till kollegor och till kunder ser du som en självklarhet. Du har gedigen ekonomisk utbildning och erfarenhet av kreditgivning, rådgivning och försäljning inom bank- och finansområdet.

Är du intresserad?
Hör gärna av dig till Hanna Lindén Hjärtsjö, Head of Business Center Västra Östergötland på 0730-233 688, om du har frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2016-10-28.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
+ Läs mer om jobbet