Fåddman AB · Publicerad 11 feb

SERVICETEKNIKER MED GOD SJÄLKÄNNEDOM OCH MED INSIKT I LIVSMEDELSBRANSCHEN.

Är du en problemlösare som tar vara på tillfället att lära sig något nytt, komma med kreativa och snabba lösningar för att avhjälpa ett akut stopp i en maskin och lägga mycket fokus på att maskinen inte ska stanna förrän vi själva bestämt det. Då har vi jobbet för dig!

Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Vårt ordinarie sortiment omfattar drygt 20 produkter.

Vi letar nu efter en driven servicetekniker.

Vi värdersätter din sociala kompetens, ditt driv och dina ambitioner högt då du kommer att arbeta i en teknikorganisation som hela tiden försöker förbättra utnyttjandegraden i vår anläggning. Du behöver vara lösningsorienterad, ha god teknisk förståelse, tala och förstå svenska samt vara tekniskt utbildad eller inneha likvärdig kompetens från liknande bransch. Allmän elkompetens och ritningsläsning samt förståelse av hydraulik, tillstånd för att utföra heta arbeten och truckkort är meriterande för detta jobb.

Välkommen med din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka ditt CV samt en kort presentation av dig själv till rekrytering@faddman.se märk ansöka med Servicetekniker till Mantorp.

För mer information eller övriga frågor angående arbetet som servicetekniker hos Fåddman, kontakta Peter Schempp, produktionschef. Tel 070-5973634.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Fåddman AB tillgängliga