Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB · Publicerad 9 okt

JOBBESKRIVNING

Toyota Material Handling levererar materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och i branschen inom automation, IoT och digitalisering. Vår inköpsorganisation växer och vi söker nu en Category Manager inom Indirect Material & Services. Kategorier som berörs är bland annat Telekom och IT.

VAD VI ERBJUDER DIG

På inköpsavdelningen på Toyota Material Handling är ny teknik, innovation och ständiga förbättringar våra ledord. Här samarbetar du med 40 kollegor med olika bakgrund och kompetens samt variation av personlighet vilket skapar en dynamik och framåtanda. Det är ett öppet klimat där kollegor och chef finns nära till hands när du vill bolla idéer. Inköpsavdelningen har i dagsläget en total inköpsvolym på ca 5 000 MSEK/år.

Som Category Manager ska du sätta strategier och arbeta taktiskt för att införliva strategierna. Din roll i teamet blir att genomföra upphandlingar och skapa långsiktigt hållbara affärsrelation baserade på Toyotas värdegrund. Du ska leda förhandlingar och driva inköpet från offertförfrågan till avtal och även vara med och utveckla inköpsprocessen. Du erbjuds en stor möjlighet att påverka och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. Du kommer att ha placering i Mjölby men till stor del driva aktiviteter tillsammans med vår enhet Logistic Solutions i Göteborg. Samarbete sker även med andra bolag inom Toyota Material Handling internationellt.

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till träningspass på lunchen, extra förmåner vid föräldraledighet samt stor möjlighet att planera sina dagar.

DIN ANSÖKAN

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna redan idag, dock senast 24/10.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna:
Simil Yousef Bertilsson, Group Manager IMS, tel 0142-864 56
Sofia Gustavsson, HR Business Partner, tel 0142-863 33

KRAV

DIN PROFIL

Du har ett sinne för affärer och förhandling. Du lockas av att sätta upp mål jobba strategiskt för att nå dem. Du känner dig bekväm i att ta ett helhetsansvar och jobbar lika gärna självständigt som i grupp.

Vi söker dig som
  • Är affärsmässig och en skicklig förhandlare
  • Är självständig, engagerad och drivs av att leverera resultat
  • Har kunskap i och intresse av ny teknologi, såsom IoT och autonoma fordon
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB tillgängliga