Toyota Material Handling · Publicerad 11 sept 2019

Är du intresserad av att ta dig an nya utmaningar? Inom Toyota Material Handling sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med målet att bli störst i Europa.

Vi söker nu en Dataanalytiker till vårt team på avdelningen Quality and Safety Assurance.

Din utmaning

Avdelningen Quality and Safety Assurance har i huvuduppgift att minimera våra kunders produktstörningar och ta hand om de eventuella produkt- & säkerhetsfrågor som uppstår.

Just nu söker vi en Dataanalytiker som ansvarar för att sammanställa och analysera den data vi har samlat in från fält och den data våra truckar ger oss. Du visualiserar och tar fram kreativa förslag på hur vi kan använda den på bästa sätt. Du jobbar med databearbetningar, teser, hittar samband och korrelationer som kan underlätta vår problemlösning eller användas vid vår nyutveckling. Rollen är bryggan mellan den komplexa tekniken för dataanalys och företagets behov av analyser och beslutsunderlag. Du kommer vara en del av vårt företags spännande digitala innovationsresa och arbeta med problem av olika karaktär där dataanalys behövs. Du kommer också att vara en viktig länk i framtagande och uppföljning av KPI:er och att tillsammans med kollegor bryta ner problem. Det är viktigt att du kan agera självständigt med stor drivkraft. Du drivs av att leverera i tid och har förmågan att hela tiden se förbättringar och möjligheter.

Vårt erbjudande

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö med stort personligt ansvar och med produkter på en hög teknisk nivå. I vår verksamhet arbetar vi efter principerna i Toyota Production System (TPS).

Din profil

Denna tjänst passar dig som har:
  • erfarenhet av att jobba med "big data", analyser och statistik
  • förmåga att skapa koncept och visualisera olika behov av datasammanställningar
  • kunskaper i att översätta behov av dataanalys och skapa metoder och verktyg för andra att använda
  • förmågan att välja metoder och olika tekniker/system för att få fram bra lösningar
  • erfarenhet av att arbeta med problemlösning där dataanalyser behövts för att uppnå mätbara resultat
  • vana av att jobba med SQL server är meriterande
  • erfarenhet av att jobba med Power BI är meriterande
För oss är de personliga egenskaperna viktiga, och vi söker dig som motiveras av nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du kan agera och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Du sätter dig utan problem in i dina kunders behov och kan dela med dig av dina kunskaper och tar fram analyser/statistik och visualiserar dessa på ett pedagogiskt sätt.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan redan idag, dock senast den 2/10.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Johanna Knudsen, Quality and Safety Assurance manager, tel: 076-770 13 55
Sofia Gustavsson, HR Business Partner, tel: 0142-86 333
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt 2019
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga